![]() |
Re: Re: Re: ForceASPI 1.8 .. :: PROBLEM :: ..
Cytat:
|
Re: Re: ForceASPI 1.8 .. :: PROBLEM :: ..
Cytat:
Instrukcja z tego co pamiętam powzięła się z pliku pomocy dodanego do ForceASPI. |
Re: ForceASPI 1.8 .. :: PROBLEM :: ..
Cytat:
Nadmiar (brak umiaru) szkodzi. Wystarczy tylko instaspi. Ale, podaj Twój OS. Może nie musisz nic instalować. 8) |
A poza tym nie widzę problemu w twojej instalacji. Check poinformował tylko, że zostały zainstalowane starsze wersje plików, bo ASPI wersji 4.60 nie jest najnowszym , ale działa najlepiej.
Taka jest moja skromna opinia co do tego komunikatu. Co na to inni? |
Cytat:
A ForceASPI jest zestawem kilku plików .bat ;) i samego ASPI, przy pomocy to których najpierw kasujesz aktualnie zainstalowane ASPI, a potem instalujesz nowe. KillASPI jak sama nazwa wskazuje - wywala stare aspii InstallASPII - instaluje, A Dump - robi kopie aktualnie zainstalowanych |
Cytat:
|
Cytat:
|
moim zdaniem najlepsze jest wciaz force aspi 4.60
Mam xp i powyzsze aspi juz z pol roku i nie mam zadnych problemow. Przed instalacja 4,60 uzyj killaspi:) |
ForceASPI 1.8 .. :: PROBLEM :: ..
Instaluję ForceASPI 1.8 według instrukcji:
1. dumpaspi 2. killaspi 3. restart 4. instaspi 5. restart 6. aspichk i dostaję w aspichk: http://republika.pl/xyzppp/images/af...ceASPI 1.8.jpg W folderze głównym są jeszcze dwa pliki których nie używam albowiem nie wiem do czego służą. KILLDUMP.BAT RESTASPI.BAT Poza tym są dwa katalogi w których można znaleźć pliki wpisujące coś do rejestru. Nazwy tych folderów to: WIN9X WINNT Dodam, że mój system to Windows XP Pro. Proszę mi przy okazji napisać czy do XP Pro są najlepsze ASPI 4.60, 4.72 czy może jakieś inne? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |