![]() |
!!!szukam rzeczy o tirach!!!
robię stronę o tirach, kierowcach, samochodach czyli wszystko ciężarowym transporcie.
Znacie może jakieś strony (polskie i zagraniczne) w tym temacie. Jeśli macie podajcie przyda się wszystko zdjęcia, teksty WSZYSTKO Sam szukałem ale nic nie znalazłem chyba niepotrafię skutecznie. Dzięki Paja pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu |
|
o co chodzi z tym:
"pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu" ?? |
Cytat:
|
Cytat:
Lubie ciężarówki Renault (Magnum, Premium i inni zdobywcy "Truck Of The Year) :), zresztą osobówki też lubie Renault. Mercedesy też są niezłe trucki, i Dafy hehe i Scanie, Volvo i nasze Stary ostatnio i Jelcze. ;) :3msie: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Jechalem kiedys Mercem w którym siadła skrzynia biegów automat i jazda była jakby żółwiem i troche się zraziłem do Merców, ale tak bywa. Kierowca mówił właśnie wtedy o Renault, że całkiem niezłe te trucki, bardzo komfortowe. A Magnum to w końcu flagowy truck Renault :spoko: W sumie o autokarach troche wiecej wiem bo wiecej sie tym najezdzilem. Setra, Mercedes, Volvo, Neoplan--> :spoko: |
Fajny truck.
Kolega mojego starszego takim chyba jezdzi, przynajmniej podobnie wyglada. Pozdro;) |
z tirem to ja mialem ostatnio ciekawa przygode - jechalem sobie
na regaty do Łeby z lodka na haku i za Plonskiem postanowilem zatankowac. Wrzucam wiec kierunek wciskam hamulec a tu lup mi tir przyladowal w lodke.... Gosciu jechal troche za blisko i sie zagapil:) Skonczylo sie na strachu, troche obitej lodce (przekrecila sie na przyczepie) no i skasowalem goscia profilaktycznie na 100 euro:) W jego nowiutkim mercedesie straty byly zapewne znacznie wieksze. |
Jazda tirem to fajna rzecz najgorsze są kolejki na granicach można z nudów umrzeć. A w środku jeszcze gorzej węgry, rumunia, blugaria, turcja, grecja- każdemu celnikowi z tych granic trzeba dać 3-5euro łapówki bo inaczej nie odprawią cię na granicy ręce się załamują a i tak się ci celnicy obijają z łapówką-bakszyszem w 5 min stęplują 1 paszport a to jest już dużo jak na przybicie stępla.
wogóle cała trasa jest fajna opiszę taką na jeszcze nie powstałej stronie o tirach itp. |
A widział kto ciężarówe SKODY bo ja tak(To nie jest żart).
A według mnie najlepsze są Kenworthy i Peterbilty. |
W muzeum Tatry widziałem takie auta,że chorość!!!
Ciężarówy też |
A może znacie jakąś stronę z layoutami tak by pasowały do tirowego klimatu
|
Zawsze mnie fascynowały tiry.Przez długi czas byłem przekonany ,że to będzie mój zawód w przyszłości.... do czasu kiedy pojawiła się fala kradzieży i morderstw popełnianych na kierowcach trucków....szkoda :(
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:49. |