Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   !!!szukam rzeczy o tirach!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/szukam-rzeczy-o-tirach-24624/)

paja 19.08.2003 12:27

!!!szukam rzeczy o tirach!!!

robię stronę o tirach, kierowcach, samochodach czyli wszystko ciężarowym transporcie.
Znacie może jakieś strony (polskie i zagraniczne) w tym temacie.
Jeśli macie podajcie przyda się wszystko zdjęcia, teksty WSZYSTKO
Sam szukałem ale nic nie znalazłem chyba niepotrafię skutecznie.

Dzięki

Paja

pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu

kraluk 19.08.2003 12:35

Wpisz w Google
'Truck' lub 'Trucks'.
Cos powinno o tirach znalezc.
Pozdro;)

Patrix 19.08.2003 12:37

o co chodzi z tym:
"pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu" ??

paja 19.08.2003 12:42

Cytat:

Patrix napisał(a):
o co chodzi z tym:
"pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu pajcu" ??

a tak sobie z nudów piszę na koniec

CIAPEK 19.08.2003 12:50

Cytat:

paja napisa***322;(a)
a tak sobie z nudów piszę na koniec
lol pajcu pajcu pajcu pajcu...:D

Lubie ciężarówki Renault (Magnum, Premium i inni zdobywcy "Truck Of The Year) :), zresztą osobówki też lubie Renault.

Mercedesy też są niezłe trucki, i Dafy hehe i Scanie, Volvo i nasze Stary ostatnio i Jelcze. ;)

:3msie:

paja 19.08.2003 12:55

Cytat:

CIAPEK napisał(a):
...Lubie ciężarówki Renault (Magnum, Premium i inni zdobywcy "Truck Of The Year) :), zresztą osobówki też lubie Renault...
[/B]
to tak jak ja Magnumki rządzą połowę wakacji na tym przejeździłem bo mój ojciec pracuje w tej branży a w wakacje z nim jeżdże

CIAPEK 19.08.2003 13:07

Ilość załączników: 1
Cytat:

paja napisa***322;(a)
to tak jak ja Magnumki rządzą połowę wakacji na tym przejeździłem bo mój ojciec pracuje w tej branży a w wakacje z nim jeżdże
wiesz w sumie też troche o tym wiem byśmy mogli sobie pogadać ;), mój ojciez był pilotem wycieczek zagranicznych i dużo jeździłem z nim autokarami i rozmawiałem z kierowcami którzy też mieli styczność z truckami, a ciężaróweczkami też troche jeździlem.
Jechalem kiedys Mercem w którym siadła skrzynia biegów automat i jazda była jakby żółwiem i troche się zraziłem do Merców, ale tak bywa. Kierowca mówił właśnie wtedy o Renault, że całkiem niezłe te trucki, bardzo komfortowe.

A Magnum to w końcu flagowy truck Renault :spoko:
W sumie o autokarach troche wiecej wiem bo wiecej sie tym najezdzilem.
Setra, Mercedes, Volvo, Neoplan--> :spoko:

kraluk 19.08.2003 13:18

Fajny truck.
Kolega mojego starszego takim chyba jezdzi,
przynajmniej podobnie wyglada.
Pozdro;)

Sprezyn 20.08.2003 10:12

z tirem to ja mialem ostatnio ciekawa przygode - jechalem sobie
na regaty do Łeby z lodka na haku i za Plonskiem postanowilem
zatankowac. Wrzucam wiec kierunek wciskam hamulec a tu lup mi tir przyladowal w lodke.... Gosciu jechal troche za blisko i sie zagapil:)
Skonczylo sie na strachu, troche obitej lodce (przekrecila sie na
przyczepie) no i skasowalem goscia profilaktycznie na 100 euro:)
W jego nowiutkim mercedesie straty byly zapewne znacznie wieksze.

paja 20.08.2003 11:16

Jazda tirem to fajna rzecz najgorsze są kolejki na granicach można z nudów umrzeć. A w środku jeszcze gorzej węgry, rumunia, blugaria, turcja, grecja- każdemu celnikowi z tych granic trzeba dać 3-5euro łapówki bo inaczej nie odprawią cię na granicy ręce się załamują a i tak się ci celnicy obijają z łapówką-bakszyszem w 5 min stęplują 1 paszport a to jest już dużo jak na przybicie stępla.

wogóle cała trasa jest fajna opiszę taką na jeszcze nie powstałej stronie o tirach itp.

/\/\cDrive 20.08.2003 20:00

A widział kto ciężarówe SKODY bo ja tak(To nie jest żart).

A według mnie najlepsze są Kenworthy i Peterbilty.

brzuszki 20.08.2003 20:07

W muzeum Tatry widziałem takie auta,że chorość!!!
Ciężarówy też

paja 20.08.2003 21:36

A może znacie jakąś stronę z layoutami tak by pasowały do tirowego klimatu

mati1700 21.08.2003 01:47

Zawsze mnie fascynowały tiry.Przez długi czas byłem przekonany ,że to będzie mój zawód w przyszłości.... do czasu kiedy pojawiła się fala kradzieży i morderstw popełnianych na kierowcach trucków....szkoda :(

/\/\cDrive 21.08.2003 10:33

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
W muzeum Tatry widziałem takie auta,że chorość!!!
Ciężarówy też

Nie chodzi mi o te z muzeum, mówie tu o takich które wyszły z rok temu ze stajni;) skody. Widziałem takie dokładnie w zeszłym roku w wakacje kiedy jeździłem z tatą i powiem że wyglądały super.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:49.