![]() |
Cytat:
Je¶li tak wgraj najnowsze Via4in1. |
Dzieki! Jedyne co pomog³o to instalacja systemu na nowo! teraz czas wypalenia 700mb to oko³o 3minut! Aha gdy proboje wlaczyc DMA to on i tak to ignoruje i ustawia na pio 4 ! niewiem wogole o co w tym chodzi! A i zepsol juz 2 p³ytki z 3 jakie nagra³em :(
|
Cytat:
Wraz z nowymi wersjami firmware czêsto dodawana jest zaktualizowana baza danych ATIP. Uaktualnienie pozwala nagrywarce na poprawne ustawienie prêdko¶ci zapisu dla nowych no¶ników. Czas jest bardzo d³ugi ...sprawdzi³ bym DMA ...8) |
Witam!
Ju¿ wypala! Zainstalowa³em nero 6.0.0.11 zcrakowa³em i juz chodzi! tylko jest ma³y problem :( nagrywa 40x a p³ytka jest na 48x a pozatym nagrywa ja ok 10 minut Czy to przez ASPI?? Bo probowa³em poinstalowac jakies i czy to moze byc to?? |
Juz probowa³em tego! a pozatym numer neronow jakie mia³em to :
Nero 5.5.6.4 PL Nero 5.5.9.9 PL Nero 5.5.10.0 PL i nic :((( |
Re: Problem z TEAC (image drive)
Cytat:
pozdro |
a jak± masz wersjê nero ??
czy mo¿e 6.0.0.11 ??
bo jak zainstalowa³em wersje poprzedni± to te¿ mi nie widzia³ nowego litoeona 52x32x52, dopiero po "spatchowaniu" do wersji wymienionej powy¿ej uda³o mu sie z ni± dogadaæ :D :D po, mj |
Problem z TEAC (image drive)
Witam!
Mam Problem z nowa nagrywarka,jest to combo a podczas startu systemu widzi ja jako TEAC DW 548-d (tak samo we w³asciwo¶ciach systemu)Jak kupi³em ja w sklepie to jedyne co dosta³em to kabelek do karty dzwiekowej, ¿adnych sterow programow nic. (wiem, wersja oem) a problem w tym ¿e nero jej niewidzi :(( w polu gdzie mam wybraæ nagrywarke jest tylko image driver :(( Ju¿ probowa³em z 3 wersjami nero i nic. Gdy chce cos nagraæ to musze korzystac z windosowskiego softu tzn z tego kreatora a to trwa zdecydowanie za d³ugo oko³o 12 min na p³ytke 700 a w specyfikacjach podaja zapis 48x. Aha mam winXp. Prosze pomozcie mi!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:39. |