![]() |
Najlepsze pory dnia do zakładania nowych POST'ów
Ciekaw jestem kiedy założyć post ażeby dostał wyczerpującą odpowiedź od któregoś z "lokalnych pytongów". Nie będę wymieniał nicków ani podawał rysopisów, ale wiadomo że chodzi mi o tych nielicznych, ambitnych i skrupulatnych chłopaków. Może ktoś by się pokusił stworzyć rysopis psychologiczny takiego gagadka? Ważna jest analiza trybu życia w ciągu dnia. Zachęcam "pytongów" do samodzielnych wypowiedzi, wyczerpujących.
|
Według mnie najlepiej rano ponieważ potem jest cały dzień na to żeby dostać odpowiedź.
|
Cytat:
Pozdro;) |
kim jest pytong? :D
posty mozna spokojnie pisac o dowolnej porze - wiekszosc userow chocby przeglada wszystkie ktorych nie cyztala - dlatego wazny jest TEMAT posta - jesli jest bzdurny - to sami jestescie sobie winni ze nikt tam nie zajzy wazna jest tez klarowonosc posta - jak juz ktos zajzy, przeczyta - ale nie rozumie o co biega - to nie bedzie klawiatury strzepil na dochodzenie bo TO NIE JEGO PROBLEM na koniec dodam ze wazny jest DZIAL w ktorym zamieszcza sie odpowiedz - umieszczenie posta w zlym dziale konczy sie delecja/kasacja lub przenosinami a co do tego kiedy sa pytongi - o ile dobrze kojaze o kim moiwisz to sa caly czas |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |