![]() |
Dziwne kolorowe kropki
Ilość załączników: 1
Gdy po dłuższej przerwie wszedłem na forum w poście gdzie dałem kiedyś odpowiedź na kopercie była kropka niby nic dziwnego bo powinna być ale dlaczego była czerwona... olałem to na drugi dzień wchodzę kropki są zielone i to tak jaskrawo zielone :( .
Pyt. Tak jest u wszystkich ??? 2Pyt.Czy to wina forum czy mojego kompa??? |
wiec tak
kropki to moje dzielo zaznaczaja posty w ktorych sie wypowiadales - do tej pory byly czarne i nie rzucaly sie bardzo na galki oczne, teraz sa zieloniutkie - trenowalem wiele kolorow, stad min ten czerwony - ale po ilus problach zdecydowalem sie na ten jasnozarowiasty zielony - nie kluje w oczy zbytnio a kiedy jest potrzebny to odrazu widac jesli komus przeszkadza i uwaza ze jest za jasno - prosze o przeslanie mi tych ikonek w ich wersji - dodam ze TYLKO kropki wchodza w gre i JEDEN kolor - ciemniejszo zielony niestety zupelnie nie pasowal do reszty kolorystyki forum naciskam sobala zeby dodal info o tychh kropkach do legendy - ale nie moze znalesc na to czasu biedak - ale takie info tez zostanie dodane |
Ten zielony kolor, to dobry pomysł. Od razu widać i nie męczy oczu.
|
acha czyli wszystko w porządku. taki zielony może być choć mi osobiście bardziej ten czerwony odpowiadał.
albo dać zielony tylko mniej jaskrawy |
Z pewna niesmialoscia......
....nie mam widocznych, zadnych, kolorowych kropek! Sa tylko "stare" czarne kropki. Co wcale nie oznacza, ze cos mi to robi - po prostu stwierdzam fakt. |
odswiez cache przegladarki
|
hmm, dzis mam TYLKO czarne kropki a wczesniej mialem czarne i zielone rownoczesnie (przy innych tematach), dlatego dziwilem sie co jest grane :)
|
jak to CZARNE? odsiwez cache przegladarki - ikony powinny miec zielona krope... przed chwila sciagnalem ikonki na zywca z cdrinfo i kropy sa...
ps. wylacz na chwil proxy - moze nie zauwazyli ze obrazki sie zmienily :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |