![]() |
No i wszystko jasne w temacie.
1.Po zlikwidowaniu wirtualnych napędów Clona Infotool zaczął poprawnie działać. 2.Infotool w wersji 2.0 nie gryzie się z witualami Clona i funkcjonuje prawidlowo. Problem rozwiązany !!! Dzięki za pomoc! |
Z tym CD-rom LG to prawie trafiłeś, bo on służy mi teraz jako odtwarzacz CD (jest podłączony do wzmaka, na starym zasilaczu AT : )
Napędy wirtualne Clona mam i spróbuje je wykopać - zobaczę czy pomoże. Wczesniej na 98 caly czas chodzil, wiec to nie wina Windy. Sprobuje tez z Infotool 2.0 (jak mi sie uda ściagnac, bo mam problem ??? ) Dzieki za porady |
niech zgadne: cdrom LG?
:) |
Ilość załączników: 1
Sprobuj tej wersji (2.0), podmien plik w folderze nerotoolkit. Mnie starsza wersja tez sie nie uruchamiala, a ta jest OK
|
podobny problem mam w Windows 98, w Win XP w wersjach pl i en jest OK. jeszcze sprawdzę W Windows 98 bez napędów wirtualnych i zobaczę czy to pomoga.
|
Usuń wszystkie wirtualne napędy. Ja tak mam z wirtualnym napędem CloneCD.
|
U mnie wystarczylo zarzucic nowa wersje infotoola, tez tak mialem.
|
Problem z InfoTool
Problem mam następujący. Kiedy uruchamiam Info Tool z pakietu Nero, program się zawiesza podzczas wczytywania informacji o napędzie. Pojawia się okno "Program wykonał niedozwoloną operację i nastąpi jego zamknięcie". Naciśnięcie "zamknij" nic nie daje, to samo okno pojawia się ułamek sekundy później i można tak sobie naciskać do śmierci. Inne programy, włącznie z Nero działają poprawnie. W tym czasie Aspichek też nie zglasza problemów.
Być może to wina BlindWrite'a, którego już odinstalowałem, ale nie pomogło. Co radzicie ??????? Pewnie by pomogło przeinstalowanie Nero, ale nie chce męczyć Windy(98). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |