![]() |
U mnie chodzi bez problemów odinstalowałem starego nerona i wszystko jest oki. Spróbój wyczyścić rejestr może pójdzie
pozdrówka |
Chmm...mam nero 6.0.0.9 i na winME dziala. Tylko po co wlasciwie ci to, to taki nowy kreator w nero ktorego i tak zawsze mialem wylaczonego a tego rowniez nie uzywam.
|
Albo w innym systemie
|
Pytanko uzywajacych nero 6.0.0.11: Dziala wam SmartStart w win XP pro?
|
Ech...:buu: dalej nie dziala, ale dzienx za porady
|
Weź odinstaluj calutke NERO oraz usuń wszystki pozostałości po odinstalowaniu z dysku. Zresetuj kompa i zainstaluj ponownie. Nie nakłądaj NERO 6.0.0.11 na starsze wersje NERO.
|
thx za porade, ale nie dziala. Mysle ze to jakis blad pliku (chociaz instalki mialem z 2 roznych zrodel) albo po prostu w tej wersji wina tak jest:'(
|
Spróbuj wyłączyć nagrywanie w XP. Mój Komputer > Właściwości (napędu CD-RW) > Nagrywanie (zakładka) > odznacz "ptaszka" > Zastosuj
|
SmartStart w nero 6.0.0.11
Mam problem. Jak zainstalowalem sobie najnowsze Nero to nie dziala mi SmartStart. Wyskakuje, ze wystapil blad przy uruchamianiu pliku. Moj win to XP Professional, a nagrywara LG GCE-8240B. Jezeli ktos mial ten sam problem albo wie jak temu zaradzic, to bede bardzo wdzieczny!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:47. |