![]() |
Zepsuł mi się ...
..cd-rom, LG 52X oczywiście. Sprzedałem go i chce kupić sobie nowy. Napewno nieche żednego LG. Możecie mi doradzić.
Najlepiej jak by był cichy i miał wysoką korekcje odczytu. I żeby bańke kosztował. Szukałem informacji w internecie ale nigdzie niema testów cd-rom. Są na tej stronie sle większiść nie działa. Z góry dzięki. |
Może Asus bedzie dobrze służył... ;p
|
Witam!
daj sobie spokoj z kupowaniem CD-ROM doloz troszke kasy i kup CD-RW |
oj było o tym było, poszukaj za pomocą wyszukiwarki.
Ja zakladajac taki topic po czasie doszedlem do wniosku ze to bedzie TEAC i jest bardzo dobry zreszta :spoko: |
No wlasnie - czemu koniecznie Cd-rom? Jesli zalezy ci na dobrych korekcjach to napedy dvd sa duzo lepsze, a roznica w cenie to ok 50zl. Toshiba jest dobra i cichutka, ale inne tez a ceny sa bardzo zblizone.
|
Ja już mam CD-RW i to LG 40 :) i doszłem do wniosku ze po krotkim czasie sie zepsuje i postanowaliem kupic cd rom do tego zeby jej przedłużyć żywot. Odczyty chce robić na cd romie. Chyba że jakaś mocno zrysowana płyta zabezpieczona to się zarzuci do nagrywarki. :)
|
Cytat:
Chyba, że ma się więcej pieniędzy to prosze bardzo kolejną nagrywareczkę. Ale cd-romu nie będzie tak żal katować jak nagrywarki|| ;) :3msie: |
Moze sie czepiam, ale...
Czytales moze regulamin ? Zakladajac topic nalezy jasno okreslic czego dotyczy (przynajmniej w miare mozliwosci). Jesli chcesz uzyskac konkretne odpowiedzi proponuje sie zastosowac do tego, nie kazdy ma czas i chec do przegladania dziwnie brzmiacych topicow. |
Cytat:
sorry |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |