![]() |
I NEED YOUR HELP with liteon 40125W
a wiec panowje po prostu katastrofa:
moj liteon 2 miesiace po gwarancji i dioda na nim nie gasnie co oznacza chyba uszkodzenie :buu: dodam ze bios plyty nie widzi jej wogoole a uszkodzenie to stalo sie w 100% samoczynnie. probowalem wgrac nowy bios mtkflashem ale nic sie nie dzialo, tak samo jak bym wgrywal go na "poosty" kanał ide. probowalem tesz z winmtkflashem i pisze: "err:" ..cos tam.. "load flash error" i niewiem co teraz mam robic please help:( |
Płyta na której probowałeś nagrać mogła być uszkodzona spróbuj wypalić na innej płycie a jeśli to nie pomorze to już nie mam innych pomysłów.
|
Sprawdź nagrywarkę na innym kompie. Może kabel IDE jest przerwany lub wypiął się z gniazd ???
|
SPRAWDZALEM NA INNYM JEST TO SAMO NAWET JAK NIE PODLACZE TASMY IDE TO DIODA SWIECI SIE BEZ PRZERWY... ogólnie to ch*&^$% sprawa ;[
|
Chyba czeka Cię serwis :(
|
tylko nie serwis zabiorą ci nagryware na 2 miesiace i powiedzą że nic sie ne da zrobić!! Serwisu ci nie polecam.
|
ale co jak nie servis... tak myslalem o ostatnim Combie lite-ona bo moje dvd jusz nie chodzi od roku ;] a starsza chciala ogladnac kilera z tego numeru NAJ 6,5zl(chyba) +plytka z kilerem na dvd ;]
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:53. |