![]() |
Który defragmentator??
Jaki defragmentator dysku jest najszybszy i który byście mi polecili bo mój dysk prosi się o defragmentację. Z góry dzięki za odpowiedzi.
|
Diskeeper
|
Witam!
szczerze Diskeeper kiesys skaszanil mi systam - komp zawiesil sie podczas uzywania tego programu i musialem instalowac winde od nowa bo tak padla paskudnie teraz uzywam systemowego defragmentatora, nalezy wylaczyc wygaszacz ekranu, wtedy dziala troche szybciej. |
Cytat:
|
systemowka w winxp to przeciez Diskeeper Lite!!!!
|
testowałem 4 sztuki:
- Diskeeper - O&O defrag - Perfectdisk - Nortonowy Speed disk mój prywatny zwycięzca to ten na niebiesko, szczególnie pod NTFS :jupi: |
Cytat:
Daj namiary na ktorys z nich ;) Chcialem wczoraj sciagnac O&O... ale wszedzie wymagali rejestracji :buu: |
Kiedys juz byl taki topic, nie mozna bylo poszukac ? Ehh...
|
Cytat:
Eh... a tobie sie chcialo to pisac ??? Eh... |
Cytat:
nie rozumiem pytania... mam normalnie winXp pro na dysku C i defragmentuje sie zwyczajnie. system plikow FAT32 |
Cytat:
A ja nie rozumiem odpowiedzi :D ^_^ Ja o NT a ty o XP ^_^ W domq mam kompa na XP i nie mam problemu z defragmentacja (systemowa), w pracy komp stoi na NT ktory z kolei jest pozbawiony takiwj zabawki jaka jest defragmentator ;) |
Re: Który defragmentator??
Cytat:
Ja osboscie radze Diskeeper Server. Mam go zainstalowanego na Win2000 Kiedys mialem Nortona 2003 i wysiadal, ale to tylko moje zdanie Podrawiam |
Ja tam uzywam Nortonowy Speed Disk'a i jestem zadowolony :)
|
Cytat:
Niezły jest PerfektDisk. Osobiście używam systemowego z win2k/winXP. 8) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |