![]() |
Cytat:
mimo to siedze na 5.5.10.42 :) |
Cytat:
Chodzilo mi o wersje jak w temacie a konkretnie 5.5.10.50. |
Cytat:
|
pewnie uzywasz wersji 6.0.0.15 - jest juz post o takim zachowaniu tej wlasnie wersji... troche to dziwne - zostaje zalozyc 55 10 35 i nic wiecej :)
|
Cytat:
Jednak cos w tym jest. Wczoraj po kilkukrotych probach nagrania filmu na cd pojawial mi sie komunikat, zeby wlozyc nosnik o wiekszej pojemnosci (mimo tego ze wszystko powinno zmiescic sie bez problemu) i automatycznie wysuwala sie tacka. Po powrocie do wersji 5.5.10.42 wszystko wrocilo do normy. |
Cytat:
|
przeciez Nero nie zmienia pozycji tych wszystkich opcji, ani ich znaczenia, to nawet jak sie nie zna angielskiego to mozna sie domyslec co gdzie jest.
|
Cytat:
|
Moze teraz ma ktos juz polskie pliczki jezykowe :> Nie to zebym nie znal angielskiego ale w wersji polskiej ladniej to wyglada :P
|
Zainstalowałem Nero 6 i okazuje się, że filmy odtwarza własnym kodekiem a nie divxem czy mpegiem. Podczas instalacji nie było promptu czy chcę zainstalować kodeki AV. Specjalnie mi się to nie podoba.
|
co prawda nero 5 było spox, ale jednak wole 6 :D
6 to od razu lepiej brzmi :D |
ok juz mam, trzeba z polskimi paczkami teraz pokombinowac ||
|
a gdzie te 5.5.10.50 jest ?? na cdrinfo widze tylko 5.5.10.42 ;)
|
Cytat:
|
mi tam nie robi, moge miec Nero nawet po chinsku bo znam obsluge na pamiec :zeby:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |