![]() |
Ja nagrywam na LG 4020B, urzywam płytek AKOSS i niemam rzadnych problemów. :jupi:
|
Cytat:
ID: Nan Ya Plastics Corporation |
Re: Problem z LG 4020B i nowymi Esperanzami !
Cytat:
|
uwaga na płytki DATEX !
uwaga na płytki DATEX !
to już całkiem niesamowita lipa !!!!! |
lukas69
a108, mała poprawka, nagralem juz okolo 15 i z 1 nie da sie zrobic obrazu |
ja mam np bios 108 i mi wykrywa, ale esperanzy nowe przy 2x padaja jak muchy... tylko na 1x ida...
|
budasty
jaki masz bios ? mam 70 akosów (wymienone za esperanzy) i mi nie chodza :( a plyty na 100% dobre, znaczy to samo co z esperanzami :P musze albo zmienic nagrywarke albo sprzedac plyty :( |
U mnie na Lg na około 20 Esperanz x1 - 1 niewidziana przez nagrywarkę a z pozostałych bez zarzutu 17 (filmy), z 2 nie da się zrobić obrazu, chociaż filmy z tych 2 na stacjonarnym odtwarzaczu chodzą "tylko" przeskakują w kilku miejscach, ostatnio nagrałem 8 Akossów i jak na razie uważam je za bdb w cenie pon. 6 zł.
|
Widziałem 2 filmy w stacjonarce (sam film od początku do końca płyty) i nie przycięło ani razu :) Nagrywam z x1 bo na więcej mi nie pozwala :( Z tymi dodanymi to jest różnie ale zostaje przy 1032 ;)
|
OK, OK z jaką prędkością palisz te badziewne Espery i czy nie haczy Ci w stacjonarce?? A co z nowymi nośnikami rzekomo dodanymi w 1033??
|
Wgrałem 5002_ 1032 i na razie 5 płytka bez problemu sie nagrała i odtwarza w stacjonarce wiec może nie wszystko stracone :):)
|
Mam taką samą nagrywarkę i nowy bios. Jaki bios wgrałeś i skad można wziąć stary?
Marvin |
Poprawka . Wgrałem stary Bios i wypaliłem bez problemów 3 płytki :):)
|
Ja kupiłem 10 szt. w paczce. Wszystkie z białym nadrukiem. Wszystkie się wypaliły w Nero 6.0.11 na LG 4020 z najnowszym biosem.
Są czytane na stacjonarnym DVD. |
Na Sony DRU500AX soft 2.0f nowa esperanza x1 pali się x2 bez problemu, wypaliłem 10szt wszystkie OK
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41. |