![]() |
Jak latwo zgrac DVD zapomocom DVD-R wypalarkom
Aby zgrac orginalnom plyte dvd ktura ma przypuszczalnie 7GB na standartowom 4.7GB potrzeba 2 programy.
DVDShrink2.0 ---- Kturym kompresujemy calom plyte na4.7GB,nie traconc jakosci obrazu. CopyToDVD ---- Wypalamy skompresowany film. DVDShrink2. 372kb CopyToDvdfullsetup 3.14MB plus ***** 3.85KB |
Re: Jak latwo zgrac DVD zapomocom DVD-R wypalarkom
Cytat:
Cytat:
|
hmm....mysle ze ten post trzeba bylo zamiescic w ,,przypietych"- ,,jak palić ....".
|
Cytat:
|
Tylko jaki sens ma ten dziwny list... ? Mógł chociaż znaleźć lepszy program niż CopyToDVD. Wiedzą chciał się popisać ?
Jabba |
Re: Jak latwo zgrac DVD zapomocom DVD-R wypalarkom
Cytat:
Film kompresowany ZAWSZE traci na jakości, zawsze. Jeżeli materiał żródłowy zajmuje dwuwarstwową płytę DVD, i chcesz to zmieścić na jednej jednowarstwowej, to nie ma możliwości zrobienia tego z taką samą jakością, chyba że kolega ma kłopoty ze wzrokiem jak z ortografią... Pozdrawiam :) |
Co zresztą napisałem wyżej,
a co do ortografi to może Ciavo wyjechał od Angli dawno i już zapomniał jak to Polacy piszą, albo wogóle nie zdążył sie nauczyć, nie ma się co czepiać. |
Pewnie zostane potępiony za starą metode DVD9 na DVD5. Na TV 21cali ,więc na tej prostej metodzie przystałem.Choć bym ją zmienieł.
DVDDecrypter, DVD2One ( najgorszy wybór ), IfoEdit, IfoEdit. i finito Jakiś sposób mi napewno umknął. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:53. |