![]() |
z doskonalych plytek polecam SMARTDISK. Niestety nie widzialem tego w polsce i nie sa tanie... okolo 10 funtow paczkuszka (5 sztuk)
ale naprawde doskonale, niby jakas nieznana firma a pala sie dobrze i czytaja na czytnikach DVD doskonale.... moze warto |
Re: princo x4
Cytat:
|
teraz kupilem Esperanzy x1 po 5 zl... pala sie z predkoscia x2 bez problemu
|
Re: Re: princo x4
|
Re: princo x4
Cytat:
|
princo x4
Cytat:
|
Cytat:
|
a jako ciekawostkę dopowiem, że cdr'ów uzywam tylko esperanzy :P wygląda na to, że firma nie idzie z duchem czasu, albo długo się przystosowuje do potrzeb rynku :P
|
Cytat:
salamander |
hehe AUVISTAR :P - esperanza schodzi na PSY :P
pisałem we wcześniejszm wątku było poczytać |
A tak z ciekawosci zapytam, bo nie zetknalem sie z tymi Esperanzami, kto jest producentem tego nosnika ? Ludzie tyle tego kupuja, a ja nawet nie mam od kogo pozyczyc, zeby sprawdzic w nagrywarce. Jakis odczyt z advdinfo ?
|
aha! i jeszcze zapomniałem, że to przed esperanzą x1,x2 należy przestrzegać. Nagrałem ich około 10-15 i dobrze działa tylko jedna (nie licząc zacięć pod koniec materiału). Albo nie udało się nagrać, albo miałem zwrot.
|
czegoś tu nie rozumiem. Mam pionka 106 i ostatnio nagrywam tylko na PRINCO x4 i jestem bardzo zadowolony. Mam kilka filmów, ale przedewszystkim palę wesela i jeszcze nikt nie reklamował. Palą się x4, działają bez problemów, są tanie. Czego więcej chcieć?
|
napisy tylko na plycie nie na przeswicie...:
po lewej stronie: DVD-R DVD Recordable Disc For Data & Video General 1x-4x po prawej stronie 4,7GB (symbol dvd-r) na dole plyty PRINCO |
przeswit nosnika. napis VIDEO
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39. |