![]() |
Dobra chłopaki, ale my już zboczyliśmy z tematu ;p
SID twój emblemacik jest całkiem "inny" - taki ładny. Zastanawiam się po co Ci ta mucha? Muchy lubią jak coś śmierdzi... :) |
U mnie problem pisania z ogonkami polega juz nawet nie na predkosci (chociaz ta oczywiscie jest sporo wolniejsza), tylko na tym, ze ja po prostu juz nie widze, jesli gdzies zapomne dac ogonka lub kreseczki. I nie wynika to nawet z nieznajomosci ortografii, bo z tej jestem niezly, ale po prostu z przyzwyczajenia do pisania "niepolskiego". Potem sprawdzam kilka razy ten sam tekst i za kazdym razem zauwazam nowe slowka, ktore poprzednio przegapilem. No ale coz, taki mamy polski jezyk i trzeba sie z tym pogodzic. Albo pisac, tak, jak to robimy teraz :)
|
ja pisze róznie czasami z okonkami czasami bez...
najgorsze jest to ze popelniam za duzo błedów ortograficznych i teraz jeszcze przyzwyczailem sie do pisania BEZ ogonkow na wypracowaniach ..co sie nie podoba .. nauczycielce polskiego :) |
No to może ja też zacznę używać polskich ogonków? Pisze się o wiele wolniej..., sid, moze założymy jakąś spółke/klan czy co? :P
pozdro ;) |
nie no nie mam pytan KS rzadzi :D :D :D
jestem ciekaw czy ci "testerzy" widzieli chociarz te napedy na oczy czy napisali test opierajac sie tylko na (bardzo $$zielonych$$) informacjach producentow :D :D :D |
Zrobię sobie ładnego avatara i będe miły i wogóle... :)
ps. nie bić mnie za banner - to mój pierwszy raz i się starałem i wogóle... pozatym wszsytko w nim zrobiłem ręcznie - żadnych gotowców, filtrów i innych - mój prog do rysowania jest trochę na takie rzeczy za głupi ps. szybkość pisania spadła 20 razy... ale to durne.. może się przerzuce na ang? a może się naucze polskiej gramatyki? bo już nie wiem gdzie to ę ma być a gdzie nie... |
@sid, ciekawe czym nas jeszcze zaskoczysz ? :D
pozdro ;) |
Cytat:
|
...zwlaszcza ze (jesli ktos czyta newsy) gigarec nie jest kompatybilny tak bardzo jak sie spodziewano...
ps. cytat z ks (chyba) (artykul o piractwie) "..ale przeciez moge miec kopie plyty z systemem operacyjnym" "nie, bo kopia jest juz system zainstalowany na komputerze..." i biedny czlowiek sie przyznal... - a zostal wprowadzony w blad i oszukany - kopia na komputerze nie zawiera wszystkich plikow i nie posiada cech pelnej funkcjonalnosci ktore ma kopia na plycie... ps. od dzis (od nastepnego posta) pisze z polskimi ogonkami - zobaczymy co to bedzie... |
Cytat:
|
KŚ to przerost formy nad trescia. to ma wygladac na profesjonalne, powazne testy, ale tak naprawde zawartosc jest zalosna i czuc amatorszczyzne. kiedys widzialem ich test klawiatur. do lez rozbawilo mnie podawanie bardzo szczegolowych wynikow testu glosnosci kliku :D (dobrze, ze klawiatura jest cicha, ale bez przesady). oni zawsze skupiaja sie na jakichs *******ach, a to co najwazniejesze traktuja po lebkach.
|
Cytat:
AŚ zbieram caly czas bo tani, jak jest tam jakis test to trzeba przeczytac artykul i punkty samochodom samemu przyznawac, albo robia tam, tak testuja 4 auta(np. hamulce), najlepszy samochod hamuje o 20 centymetrow krocej niz ten najgorszy, czasem nawet mniej niz 10 cm, ale wtedy pisza ze ten kto ma najgorsze, ze on jest do niczego bo ma NAJGORSZE hamulce..........:D :blee: .......A w KŚ to robia czasem takie triki....... np. robia test dyskow, i zmienieja punkty koncowe tak ze dysk ktory bylby 3 jest 1.......;) |
mam numery Komputer Świata z paru lat, kiedyś dużo tego czytałem i w sumie wzorowałem się na tym.
Od roku dałem sobie spokój. Większość testów jest śmiesznych często wygrywają jakieś buble i jak pisze Sebawl niektóre punkty są w sumie za pierdoły, które są mało ważne. Testy dziwnie się powtarzają, a tu prawie zawsze niespodzianka. Można na to patrzeć, ale z przymróżeniem oka. Nie ma to jak własne doświadczenie i opinie innych. Inna sprawa, że często się mówi, że za testy płaci odpowiednia firma, aby zdobyć klientów bardzo podobnie jest w bliźniaczej gazecie "Auto Świat" których też już mam od groma egzemplarzy, a testy tam zawarte są równie śmieszne tak jak często ich laureaci, którzy w jednym tescie są krytykowani, a w drugim chwaleni. I o co tu chodzi??? :3msie: |
Moim zdaniem powinno byc tak:
1. Plex Premium 2. Litek [& LG] 3. ew. LG i mam pytanko dlaczego asus lepszy od LG bo ja sie w takie sprawy nie zaglebiam |
Pawelblu widzę, że jesteś zaskoczyny testami, ale testy jakie wykonuje KŚ nie są odzwierciedleniem CDRinfo, bo wykonywane są testy standardowe, a nie szczegółowe. Ja się nie dziwie, że napędy mają takie miejsca biorąc pod uwagę tylko testy, które wykonał KŚ.
Trochę mnie wkurza punktacja za www producenta, telefon, oprogramowanie, itd. Pawelblu a Twoim zdaniem jakie czasopismo odzwierciedla testy nagrywarek prawie w 100% w stosunku do testów wykonywanych na WWW ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |