![]() |
XP i problem z dzwiekiem...
J±³
Niedawno(wczoraj) instalowalem kumplowi win XP, i jest problem.... ......dzwiek dzala, ale caly czas sie.... scisza..... .......gdy podglosnisz on sie znow scisza(mixer), i nie wiadomo o co chodzi - wedlug mnie to jakies kodeki.... ........co proponujecie....? PS. Prosze o szybka odpowiedz bo kumpel siegnie po zyledke.....:) (( :buu: |
hehe... mialem kiedys tak w Me, to byl jakis "konflikt" z winampem on sobie a sys sobie.
|
Cytat:
|
Cytat:
....prosze o szybka odpowiec......... |
no ale jak, sam z siebie sie scisza ??? ty zglasniasz, za 5 sek sam sie scisza ???
czy to nastepuje po odpaleniu jakiegos programu ??? co to za karta dzwiekowa ??? |
Mi tak robi³ PowerDVD pod WinXP. Po instalacji SP1 problem znikn±³.
|
Cytat:
.....nie to robi sie tak ze trudno jest nadazyc z podglaszaniem, podglaszazs na full, a on odrazu spada i to ma tempo.... ......Najciekawsze ze to teraz chwilowo ustalo...... ......ale czasem np. sluchamy muzyki i on sie sciszy...ja go podglosnie......a on tak zostanie;) , czesciej jesnak jest tak ze wraca znow na dol, wtedy trzeba go przesunac na full'a i trzymc chwilke enter, i to pomaga......:blee: :o ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |