![]() |
jak udostepnic polaczenie na neo+ z usb bez rutera?
No wlasnie, zamierzam sie przesiasc, ale slyszalem, ze sa problemy z neo+ na usb, nie da sie podobno rozdzielic, tzn da sie, ale cos tam nie tak :D... i mam pytanie, jak udostepnic programowo polaczenie jesli neo+ jest przez usb, a kompy w sieci sa polaczone normalnie? :)
pozdro ;) ps- sorka, ze tka namieszalem, ale tata prosil, zebym zrobil topic, nie wiem za bardzo o co chodzilo :) |
z tego co wiem to neo+ nie można rozdzielać poza lokalem (no chyba że ma się zgodę TPSA)
P.S. my w sieci zamierzamy się przesi±¶ć z SDI na Neo+ tylko nie wiemy czy takie co¶ wogóle wyjdzie pozdro...:) |
Ale ja chce w mieszkaniu swoim, mam dwa kompy :P... eh :D
pozdro ;) |
http://www.netzadmin.org/server/rout...nalogx_aol.htm
zobacz sobie ten programik |
@doggydog.. niestety, nie znam na tyle dobrze angielskiego zeby wszystko zrozumiec i duzo mi tym nie pomogles...
Slyszalem, ze najlepiej uzyc wingate lub systemowego udostpeniania pozdro ;) |
OK, sprawa zamknieta, doggydog bardzo ladnie i powoli i krop-po-kroku mi wszystko wyajsnil :)... dzieki wielkie mu za to... user godny polecenia :D ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
DSL
propozycja godna uwagi gdyby nie to że DSL jest.... 2 razy droższy :blee: :(
P.S. patrz K¦ 18/2003 str.70 :) pozdro.. |
raczej nie. dowiedzialem sie nieoficjalnie, ze tpsa zamierza obnizyc oplate w najblizszym czasie za neo+ i ma kosztowac to 150 pln miesiecznie (zapewne trzeba bedzie podpisac umowe na 12 m-cy)
|
Cytat:
pozdro ;) |
to juz duzy sukces.
nie weim co konkretnie wnosza zmiany w prawie telekomunikacyjnym (wchodzi 1 pazdziernika 2003), ale TPSA traci monopol na polaczenia z komorkami. ciekawe, co jeszcze zmienili? ale widac coraz wyrazniej, ze nasz kochany monopolista chce zgarnac jak najwieksza czesc tortu, zanim wejdzie mu konkurencja... |
Cytat:
pzdrwm Niktia_Bennet |
slyszalem o przypadkach gdzie taka zgode wydano...
|
słysz±łem, że owe zgody najczęsciej dostaj± jakie¶ firmy, przedsiębiorstwa np. banki itp
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:53. |