![]() |
Witam!
Stropna juz DZIALA - zapraszam serdecznie ( dla przypomnienia www.remix.piwko.pl i konkretny link dotyczasy tematu: http://www.remix.piwko.pl/win2kmakeboot.html ) |
Cytat:
niestety stronka jest na darmowym serwerze, a jak wiadomo nie naleza one do zbyt stabilnych i niezawodnych :( moze jak znajde jakies fundusze, to przeniose stronke na jakis platny... tylko na jaki? |
Cytat:
|
Cytat:
|
napisalem o 4 sektorach bo to najczestrzy blad - sam sie z tym wkopalem i oprocz mnie 3 userow na forum
jak do tej pory z winda nie mialem zadnych problemow o ile cdrom obsluguje boot-cd |
Cytat:
|
esemie - mniej zapatrzenia w siebe - nie wolno wyciągać ogólnych wniosków na jednostkowych obserwacjach - a ty często to robisz powołując sie na swoja nieomylność
i niegrzecznie i błędnie |
Cytat:
P.S. O 4 sektorach to ja wiem od bardzo dawna: poprostu uważnie czytam instrukcje. Takie wpadki to mi się nie zdarzają^_^ Powodzenia. 8) |
juz to wiem sprawdzilem i jest ok, tan, ze bootowalnego wni2k juz potrafie zrobic ale pozostaje mi jeszcze zabawa z multibootowanla plytka :D
|
Cytat:
|
Wypalalem na CDRW w nagrywarce Teac-a a odczytywalem w tej samiej nagrywarce i w cdromie teac-a wiec nie bardzo rozmumiem co tu jest starego - no chyba ze bootcd nie moze byc na cdrw !
|
Tu masz wiedzę: wystarczyło użyć opcji: SZUKAJ. 8)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?threadid=23703 |
Cytat:
|
Mam jeszcze jeden problem zrobilem Win2k z SP4 i powinna sie bootowac ale podczas startu wywala blad: Code 5
Moze wiecie co to znaczy, tak ciezko szukac po omacku nie wiedzac co jest zle !! |
juz wiem ze nie mozna miec tych dwoch plikow na jednym CD ale powiedzmy ze oryginalnie mialem CDROM_IP.5, a co bedzie jak zmienie mu nazwe na CDROM_IS.5, czy istnieje jakas roznica w samym procesie instalacyjnym - jeszcze nikt mi nie odpowiedzial a ja bardzo czekam na wasz pomoc ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:29. |