![]() |
Powróciłem do 5.5.10.42 i skończyły się moje stresy.
Teraz już jestem zadowolony w pełni z LTR 52327S Pozdrawiam ps.również tych co mają LG:chytry: |
szkoda ze nie kupiles LG
`Żałuj synu, żaluj ...` |
Cytat:
|
Cytat:
Kolega kupił już tego Litka, ale ma problem wpakował się w kupe zwaną Nero 6.0.0.15. i coś mu nie działa. Ja nie pomoge bo nie znam się na szóstce, ale wiem że ta wesja 15 ma jakąś wadę. Radze powrócić do poprzedniej wersji albo do Nero "5". |
Takiego LiteOn-a:
LiteOn LTR-52327S Pozdro;) |
Cytat:
Płyty wypala w 2,30~3,00 (zależy od wielkości kompilacji) w testach które robiłem jest OK (nie mogę w tej chwili zamieścić obrazka -piszę z pracy) W pudełku poza płytami CDR i CDRW jest Nero Express - 5.5.10.13 kiepska wersja Zainstalowałem 6.0.0.15 i tu pojawiają się schody, mianowicie nie chce wypalić kompilacji pomiędzy 690~700 dopiero jak coś dołożę do kompilacji tak aby przekroczyło 703 dopiero uruchamia się overburning i wypala OK. Kompilacja około 750 na koniec wypisuje że się nie udało, ale po sprawdzeniu w innym napędzie jest OK Napęd ma wgrany nowy bios QS09 i jak na tak krótki okres użytkowania tyle mogę powiedzieć.CDRW nagrywa ale brak jeszcze szybkich płyt i jeszcze do końca go nie ztestowałem. Problem z nagrywaniem myślę że zależy od Nero i właśnie szukam wersji 5.5.10.42 myślę że z nią będzie OK. Płyty audio na razie nagrywałem x4 i jest dobrze, niebawem będę podnosił prędkość x8 x12 i zobaczę czy się coś nie zwali z muzyką. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Kupiłem LTR 52327S
Offtopic |
Cytat:
|
słyszałem (ale nie jestem pewien bo ktoś może głupoty pieprzył) że przez jeden dzień w media markcie samsungi 52x 24x 52x będą po 150zł lub 100zł !!! niby samsungi ale nawet tanio pewnie mają tego kilka sztuk. "Powinni tego zabronić" ;)
nie reklama t3mcie się |
W teście KŚ wygrał LiteOn LTR-52246S
P.S. Ja osobiście wolę LG :) |
Cytat:
Wydaje mi się, że ta nagrywarka będzie dobrze ci służyła, chyba że trafisz na felera. |
LG jak nic :)
Tanszy Liteon tez jest spoko [ale bierz LG] |
LiteOn LTR-52246S or LTR-52327S
|
Wybierz najnowszą palare LG: LG GCE-8525B 52x32x52
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |