![]() |
nagrywarka na szczęście nowa jest
i dlatego tym bardziej pytam bo po co psuć nową :) a co do testów w Nero CDspeed to zrobię naturalnie ale jak ktoś wypalał na Combo 8-setki i mu wyszło niech się wpisze zawsze to będę miał wiekszą pewność |
Jeżeli ci się zawiesi napęd (optyka) w miejscu to ręcznie możesz ją przesunąć, ale przed tym musisz rozebrać napęd. :) Dotyczy to starych nagrywarek.
|
Odpal Nero CDspeed i zrob overburning test - to nic nie kosztuje!!
|
ale ja się nie boję szkodliwości społecznej jakiej jest kradzież cudzego mienia poprzez powielanie i udostępnianie
chcę tylko wiedzieć czy przez to mi kasa włożona w nagrywarkę nie pójdzie w .... może ktos testował overburning na takim sprzęcie i wie co było potem ????????? |
To be honest - njalepiej zrob test i bedziesz wiedzial ;p
|
hehe, chodzi o to czy Overburn jest, że tak powiem szkodliwy? :)
Na moje nie, nie słyszałem o tym, żeby komuś coś się stało przez nadpalanie, podobnego zdania myśle, że będą także inni forumowicze. Pal... |
Overburning w LiteOn Combo
??? PRZED CHWILĄ NAUCZYŁEM SIĘ CO TO OVERBURNING I Z CZYM TO JEŚĆ
WYPALAM SOBIE W NERO 5.5 I JEST FAJNIE TYLKO ŻE JAK NA RAZIE ROBIĘ TO NA STANDARTOWYCH PŁYTACH A TU MI SIĘ DYSK ZAPEŁNIA FILMAMI PONAD 700 MB STĄD APETYT NA WYPALANIE 800 MB MOJE PYTANIE ZAŚ MOŻE GŁUPIE BRZMI CZY UŻYWAJĄC LITE ON 48x24x48 CD-RW & 16x DVD-ROM Combo Drive MOGĘ BEZ WIĘKSZYCH OBAW ŻE WYPALARKA MI PADNIE NAGRYWAĆ PŁYTY 800 MB??????????? NIE CHCE ZEPSUĆ SOBIE SPRZĘTU ERGO WOLĘ SPYTAĆ O TO MADRZEJSZYCH ODE MNIE, A WIDZĘ ŻE TU TACY SĄ :)??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51. |