Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Chcialem sie przedstawic :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chcialem-sie-przedstawic-24977/)

jacus 29.08.2003 00:03

Chcialem sie przedstawic :)

Hi, Nazywam sie Jacek, i moze zescie juz mnie widzieli ,bo jestem od niedawna mezem Kinji:cisza: Mieszkam 20 lat w Vlissingen(Holandia)A pochodze ze Szczecina.Mam duzo hobby,ale te najwazniejsze moge okreslis w dwoch slowach,czyli dzwiek i vision. Lubie tez od paru lat pograc sobie w ruzne gry online.A gry polubilem juz za czasow com64,amigi,i tych innych w tych czasach popularnych koputerow.N.P sinclaira (zna ktos?) W jakie gry gram? bo ja wiem tyletego jest,mamy clan w grach jak SOF2, tez i UT2003, jak i tez warcraft i.t.d. Pozatym lubie zyc, lubie sie bawic, i nie prowadzic nudne zycie.Juz od dawna ''podgladam'' wasze forum, i jest super.Poruszacie bardzo fajne tematy, i tego potrzebuje.Mysle ze wystarczajaca o sobie napisalem.Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow:)

Aha, i prosze sobie nie robic zartow z mojej Polskiej gramatyki^_^
Pozdrowka jacek

Torwald 29.08.2003 00:11

Witamy na Forum ;)
PS. Pozdrowienia dla Kinji :D

jacus 29.08.2003 00:22

Dziekuje :) Pozdrowka nawzajem.
I od razu moze male pytanko? Jest moze ktos tutaj ze Szczecina?

jacus 29.08.2003 00:48

Niestety, trzebe jutro do roboty isc.Chyba ze sie jakis fajny jackpot trafi:)Moze cos jak dwa tygodnie temu w Italy:)66 milionw euro,hmmm.Co z tym robic? Chociaz)
W Holandi pada nareszcie deszcz, pierwszy raz od 4 tygodni,muwie wam, jak jest przyjemnie:) Nie nawidze garaczki:(
Pozdrowka Jacek

andrzejj9 29.08.2003 06:54

Cytat:

jacus napisał(a):

Aha, i prosze sobie nie robic zartow z mojej Polskiej gramatyki^_^
Pozdrowka jacek

Witamy :)

A gramatyka ani ortografia sie nie przejmuj. Jest calkiem niezla, a przy tym, co tu czasami mozna na forum zobaczyc, to wrecz doskonala ;)

Pozdrawiam :)

rycho 29.08.2003 10:16

Szczecin wita i pozdrawia

czero 29.08.2003 10:58

Ano witam i pozdrawiam;)

koskut 29.08.2003 11:27

Witam !!!

i też chciałem powiedzieć SZCZECIN Pozdrawia !!!

pozdr. K

sayan 29.08.2003 12:51

heh a jak byłem w Szczecinie .. to tylko MEMORANDO .sie chwalił ...ze reprezentuje SZCZECIN :)

P.S. ...dalej królują STOŁKI :) ?

SEBAW 29.08.2003 14:10

Cytat:

andrzejj9 napisał(a):
A gramatyka ani ortografia sie nie przejmuj. Jest calkiem niezla, a przy tym, co tu czasami mozna na forum zobaczyc, to wrecz doskonala ;)
Ja nieraz mam trudności z rozszyfrowaniem postów piszących przez Polaków ;p
Jacus jak możesz to prześlij jakieś fajne fotki twoje okolicy (domu), trochę sobie zobaczymy twoje gniazdko.

CIAPEK 29.08.2003 16:46

TORONTO pozdrawia ;) i witam na forum uciekiniera z Polski :chytry: ;)

Nikita_Bennet 29.08.2003 18:09

polnocna czesc polski (warmi i mazur)pozdrwia i wita kolejnego forumowicza

Nikita_Bennet

jacus 29.08.2003 20:52

Haha Witam ponownie, nareszcie weekend.Tutaj dalej pada,ale nawet fajnie po tylu upalnych tygodniach:fiu: Aha czyli sa osoby ze Szczecina, fajnie:) Ja mieszkalem na dzielnicy ''niebuszewo'' a ulica byla naruszewicza, moze dokladniej,haha Naruszewicza 3/2.Chodzilem do szkoly na cyryla i metodego.I puzniej w czasie poczatkow solidarnosci,ojciec moj, ktury plywam nw liniach pzm-mu,po prostu tutaj zostal.I wiec w ten sposob zesmy sie tutaj znalezli.
Co tutaj muwic duzo , Holandia to spokoj.Nie ma pijaczkow co po bramach ztoja,i jak chodzi o finansowe zeczy to jest spoko;)
Ale niestety to nie Polska, bardzo sie teskni,mam na rok 3 miesiace wakacji, i natuaralnie spedzam je w Polsce! Holendrzy tez nie wiedza ,co to znaczy dobre jedzenie, Oni wogule sa jacys osowiali. Nie znaja dobrych koldunkow,bigosiku,golabkow ,kaszaneczki,czy tyle sortow kielbas co my mamy w Polsce.Uwiezcie mi, nie klamie,oni maja tylko jeden sort kielbasy hmmm:i jest straszna( I jak przyjade z Polski, i jakies tam kielbasy wezme, i zaniose do pracy, to prawie mi z reki wyrywaja.Moze jak wejdziemy do uni, to sie troszke to zmieni na lepsze? Ale tak naprawde nie wieze.Bedzie zmiana jaka juz byla, ci co mali , beda mieli wiecej, a ci normalnie ludziska znowu dostana po dupie.
fajna tutaj miejscowosc, mam domek prawie nad samy mozem, i niby mam ''dobre'' zycie.Ale powiem wam jedno.Dnie i noce mysle tylko zeby wrucic do Polski.Zeby tam zarabiac chociaz 20% moich zarobkow, to bez zadnego sie zastanawiania jestem na drugi dzien w Polsce,i tam zostaje! Ale jednak ta kasa mnie tutaj trzyma,hmmm co sie nie robi dla pieniedzy.I jak sie to czesto slyszy, ze pieniadze nie robia Cie szczesliwego,to po prostu bzdury.Muwia to ci , co juz jej za duzo maja. Ale fajnie jak na czas sa rachunki zaplacone, i jak cos zostanie na fajne wyloty.Widze ze sie znowu rozpisalem.sorki.Lubie jak mnie ludzie ''glebiej'' znaja.Nastepnym razem wiecej do tematu.
Pozdrowka
Jacek

:( :( :( :( :3msie: :)

jacus 29.08.2003 20:56

A powiem wam jedno,ze jak w Polsce mieszkalem,i to niedaleko od moza.To go nigdy nie widzialem,nie bylo na to kasy,i juz. Nie widzialem w swoim zyciu mazur,ani gur.Teraz sobie to odbije i to podwujnie:)

mallow 29.08.2003 21:21

no ja Elblag {warmia} witam i pozdrawiam !!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03.