![]() |
Czyja wina LG 8400B, Nero czy windoiws XP ?
Mam taki problem: Posiadam LG 8400B no i problem jest w tym że moja nagrywarka coś dziwnie działą, zależności jak jej sie podoba to razn nagra płyte a raz nie. np nagrywając płyte audio pierwsze 5 piacenek jest ok i dzilaja a od 6 juz nic nie słychać (po prostu trzaski) słychać na wieży a po włożeniu do kompa nic nie słychać tak jakby track był nagrany i maksymalnie wyciszony :-( niech mi ktos powie co to moze być ? na win 98 wszystko działao i nie było problemu a na Win XP same i instalowanie różnych wersji Nero nic nie daje. Po prostu płyta jest nagrywana wychodzi komuynikat że wszystko jest ok i nawet włączenie sprawdzania wykazuje ze wszysko jest ok
|
jesli tak jest w audio to nagrywaj WOLNIEJ
|
Cytat:
ale tyo nie tylko na audio sie dzieje ?? na danych też jest problme |
spróbuj innych płyt, ewentualnie masz zbyt mało legalną wersję Nero
|
Cytat:
Cytat:
|
co to legalności NERO ok przyzznaje się Nero 6 jest crakowane a;e to sie dzieje i na legalnej wersji nero 5.5.7.6 któa była dodawana do LG 8400B więć to odpada nie wiem znalazłem jakąś łatke na windowsupdate związaną z nagrywanie może to pomoże.
Problem w tym że nagrywarka nagrywa niby nic a od momentu kiedy zaczyna nagrywać szybciej niz 24x gubi sie i cuda juz nagrywa których nie da sie odczytać :-) PS: pewnie jakiś spieg sprawdza legalność mp3 i i takie jajca wyprawia :PPPP |
posiadam taką samą nagrywarkę, nie mam zainstalowanych ASPI, mam nero 6 i wszystko działa bez problemu :zeby:
|
Może przeczyść optyke albo spróbuj nagrywać na innych, lepszych płytach, a płyty audio nagrywaj z max prędkością 16x.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:06. |