![]() |
MS Blast poskomiony !!!!
usłyszałem od kolegi żę złapali twórcę naszego kochanego robaczka - MS Blast'a, wiem tylko ż go¶ć ma 18 lat
czy kto¶ posiada więcej informacji ?? TXH & pozdro... :) |
szkoda że go złapali... naprawdę mi go żal...
|
mi też go żal, wyrastał kolejny geniusz .... :P
|
szybko wyjdzie za kaucja i zrobi lepszego wirusa ;)
|
Cytat:
zreszta siedziec za glupote innych to bezsens pzdrwm Nikita_Bennet |
Sid ale avatar ;)
co za podobienstwo :D |
tobie tez daleko do pingwina :)
|
kurde .. ale typek to ma leb ... takich to powinno sie zebrac z calego swiata i zeby cos `porzadnego` napisali .. np nowy system albo cus takiego :)
|
Mi tam gnojka nie szkoda, przez tego wira prawie osiwialem, nic nie pomagalo! Ani symantecowy program ktory znajdowal i usowal to z dysku ani lata od Mirco... zrobilem formata, 1 urochomienie - instalka laty przerwana odliczaniem do restartu. Ja bym samosad zrobil:boks: ||
|
Panowie! dostałem email od jakiego¶ zuchwalca w tre¶ci: " Hackerzy! komputerowcy! rzucam wam wyzwanie!!!
dot±d żadem wirus nie umiał robić mi szkody, więc próbujcie i wy. mój adres: hoangvanvuong@wp.pl hoangvanvuong@yahoo.com podajcie mój list dalej" byłem wkurzony tym listem i chciałem wysłać mu jaki¶ wirus ale nie mam wirusa, bo mam zainstalowany Nortona Antiwirusa i nie mogłem złapać jaki¶ wirus aby mu wysłać, czy macie jaki¶ pomysły? |
przez skaner antywirusowy na wp i na yahoo byle co nie przejdzie - z tego co slyszalem skanuje on nawet zipy i rary wiewc nie wiem czy sens posylac...
|
wirusa mozna wyslac nawet jak sa skanery na serwerze po prostu wystarczy pare razy ten zainfekowany plik spakowac.
Z tym mailem to moze byc tak, ze jakies osobie ktos podpadl i podal tej osoby mail zeby ludzie do niego wysylali. A co do tematu to podobno zlapali osobe ktora zmodyfikowala wirusa do tej postacji jeszcze bardziej niebezpiecznej, grozi mu 10 lat i jak sie nie myle 1,500,000 mln $ do wplacenia. |
hohohohooo, zawrotna sumka ^_^
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:29. |