Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Czy wam tez się "ślimaczy" forum ? (https://forum.cdrinfo.pl/f10/czy-wam-tez-sie-slimaczy-forum-24998/)

Wojtek Toruń 29.08.2003 18:07

Czy wam tez się "ślimaczy" forum ?
 
Od kilku dni forum strasznie się ślimaczy.
Trzeba długo czekać na wyświetlanie .
Czasem pojawiają sie "krzaczki" na białym tle.
Czy też tak macie ?
Na inne strony i forum wchodze bez problemu i szybko.
Pozdrawiam

Patrix 29.08.2003 18:29

u mnie sie nie muli ;)

DreamCrusher 29.08.2003 18:32

U mnie chodzi jak zawsze :)

eloise 29.08.2003 18:33

mnie również działa prawidłowo

grzeniu 29.08.2003 19:49

Cytat:

Wojtek Toruń napisał(a):
Od kilku dni forum strasznie się ślimaczy.
Trzeba długo czekać na wyświetlanie .
Czasem pojawiają sie "krzaczki" na białym tle.
Czy też tak macie ?
Na inne strony i forum wchodze bez problemu i szybko.
Pozdrawiam

Zgadza sie, z tego co wiem nie tylko u mnie tak jest - cos ostatnio caly portal chyba muli, w tym forum tez.

-Sid-The-Rat=> 29.08.2003 20:10

akurat www mulić nie powinno - postawiony zostal elegancki squid a jak sami pewnie zauważyliście odwiedziny portalu nie liczą się już w statystyki forum - powinno być miodzio - i tak jest u mnie...

inna sprawa że po stronie providera były jakieś skoki bo przez pewien czas nie była dostępna poczta na cdrinfo...

mallow 29.08.2003 20:17

mi czasem sie muli czasem nie
przewaznie musze dlugo czekac na wyswietlenie tego co pod dyskusja
niedawno tez mi krzaczki wyskakiwaly ale juz jest ok :)

epol 29.08.2003 20:23

Norma standard. nie widze różnicy po co przepłacać :)

michal_zb 29.08.2003 20:36

mi chodzi wspaniale, nawet lepiej niż inne strony :zeby:

Remix 29.08.2003 20:45

Witam!

jak wchodze na forum przez Operke to niestety strony forum nie laduja sie do konca :(

musze na forum wchodzic przez MYIE2 (IE 6)

murt 29.08.2003 22:25

Cytat:

remix napisał(a)
Witam!

jak wchodze na forum przez Operke to niestety strony forum nie laduja sie do konca :(

musze na forum wchodzic przez MYIE2 (IE 6)

Mam bardzo podobna sytuacje. Tematy na forum laduja mi sie zawsze dwa razy i to nie do konca. Musze korzystac z IE.

pali 29.08.2003 23:24

Jest bardzo dziwna sprawa.

Na kilku windowsach z IE 5 i 6 zaobserwowałem różne anomalie w ładowaniu się stron.

Mi na vBulletin, phpBB i stronach z wieloma małymi grafikami - nie ładują się grafiki, trzeba odświeżyć. vBulletin też się wolno ładuje.

Na IE 5 wali się każde forum phpBB i np. portal republiki.

Odkryłem, ze pomaga usunięcie takiego cholerstwa co wyświetla niebieskie okienko, ze jesteś "50 000 visitors", ktos tu juz o tym wspominał. Wykrywa to każdy program do adwaru i spywaru.

MaciejT 29.08.2003 23:36

mi tam zamula, czasem OSTRO

moj provider ma lacze z POL34, moze to ma jakis zwiazek???

esem 30.08.2003 20:03

Też mam od jakiegoś czasu problemy: mój dostawca Internetu to CROWLEY.
Wyszukiwarka praktycznie nie chodzi. 8)

Y@nkee_PL 31.08.2003 21:32

u mnie cos na okienko Szybkiej odpowiedzi trzeba dlugo czekac :(
i co to za szybka odpowiedz jak szybciej juz klikne na odpowiedz i tam cos skrobne :blee:


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.