Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   GTA:VC pomoże ktoś??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gta-vc-pomoze-ktos-25009/)

kizio 30.08.2003 10:41

GTA:VC pomoże ktoś???

Czy ktoś mógłby mi pomóc w misjach Demolition Men oraz savepoint charlie??? W pierwszej trzeba w wieżowcu podkładać bomby helikopterkiem zabawką. a w drugiej zaliczyć wszystkie save pointy łódką. Save prześle na maila. Proszę o pomoc!

michal_zb 30.08.2003 20:04

wg mnie najtrudniejsze (prawie) misje w grze, jakoś się z nimi uporałem :)
życzę długiego grania :zeby:

pozdro... ;)

Torwald 30.08.2003 20:36

Ja nie dalem rady przeplynac wszystkich checkpoint'ow... (w misji po zakupie miejscowki w porcie).

M@X 30.08.2003 21:34

Ja tez sie w****ialem, ale helikopterki jak i lodki zaltwilem po dluuugich probach trainerem (freeze time). Polecam www.gta.boo.pl!

Y@nkee_PL 30.08.2003 22:43

heh, kizio wyslij mi te savki, jutro sie pobawie ;)

mr_spock 31.08.2003 00:10

Helikopterki przeszedł mi kumpel z padem, na tych "gałkach" zrobil to za pierwszym razem, Misje z łudkami zrobilem za 3 razem, jest zbyt zwrotna przy malych predkosciach i mozna nie trafic w point. Radze patrzec sie bardziej na mapke w roku niz ekran, tylko wplywajac w kanaly uwazniej sie przyjzec przed siebie

-=Shade=- 31.08.2003 09:37

Helikopterki przeszedlem za drugima razem, bo za pierwszyym nie mialem dobrze ustawionych klawiszy - wiec proponuja zaczac od tego :)

A tak swoja droga to mam wlasne pytanie odnosnie VC. Przeszedlem chyba wszystkie misje, wykupilem kazden lokal w miescie ( poza studiem filmowym ) i niebardzo wiem co mam robic dalej. Gra sie nie skonczyla a na mapie nie ma juz zadnego kolesia dla ktorego wykonuje sie jakies zadanie. Czy tak wyglada koniec gry ( ? ), bo mi sie cos ne wydaje.

kizio 31.08.2003 10:23

a jaki trainer będzie działał na GTA:VC v1.1???

czero 31.08.2003 10:23

@Shade.
A jak wygladala ostatnia misja ktora robiles dla V (Twoja willa)?

Jezeli polegalo to na bronieniu dostepu do sejfu, akolesie wbiegali prze frontowe drzwi to to byla ostatnia misja;).

Jezeli nie, to musisz wykupic 6 posaidlosci (koniecznie doki i drukarnie) i przynajmniej w 4 czy 5 z nich MUSISZ wykonac wszystkie misje.

Ps. ja nawet po wykupieniu tych posiadlosci i wykonaniu misji musialem troszke czekac na telefon od kolesia z drukarni, wiec cierpliwosci;)

Ps2. zreszta po wykoniu wszystkich misji pozostaja ci do wykonania misje taxi, policji, pizza, rampages, paczki itd. zeby przejsc gre na 100%:). Mi sie jeszcze nie udalo - brakuje mi 10%;)

kizio 31.08.2003 10:25

Cytat:

-=Shade=- napisa***322;(a)
Helikopterki przeszedlem za drugima razem, bo za pierwszyym nie mialem dobrze ustawionych klawiszy - wiec proponuja zaczac od tego :)

A tak swoja droga to mam wlasne pytanie odnosnie VC. Przeszedlem chyba wszystkie misje, wykupilem kazden lokal w miescie ( poza studiem filmowym ) i niebardzo wiem co mam robic dalej. Gra sie nie skonczyla a na mapie nie ma juz zadnego kolesia dla ktorego wykonuje sie jakies zadanie. Czy tak wyglada koniec gry ( ? ), bo mi sie cos ne wydaje.

poczytaj na www.gta.pl czy wykonałeś wszystko. Jak tak to powinieneś mieć 100% GRY. Podejrzewam że lodziarką, karetką taksówką, strażą wykonałeś misje. Zebrałeś wszystkie paczki i wykonałeś wszystkie RAMPAGES (rozwałki)

kizio 31.08.2003 10:33

Oto poradnik jak zdobyć 100 %:

1. Musisz ukończyć wszystkie podstawowe misje:

Ken - 4 misje
Cortez - 5 misji
Diaz - 4 misje
Phil - 2 misje
Vercetti - 5 misji
Kent - jedna misja
Umberto - 4 misje
5 misji u animowanego zleceniodawcy
Mitch - 3 misje
Auntie - 3 misje
Love Fist - 3 misje
Avery - 3 misje

2.Kupić posiadłości (8 z wykonaniem misji, 7 bez wykonywania misji)

Oto misje które trzeba zakończyć w posiadłościach:

Malibu Club- 4 misje
Sunshine Auto's - zaliczyć 4 listy wozów + zaliczyć wyścig
Boatyard - 1 misja
Kaufman Cabs - 3 misje
Printworks - 2 misje
Film Studio - 3 misje
Pole Position Club - 1 misja (patrzymy się bardzo długo na striptizerkę w kabinę)
Cherry Popper Factory -1 misja
3.Zaliczyć 36 szalonych skoków

4.Zaliczyć 35 rozwałek

5.Znaleść 100 ukrytych paczek

6. Dowozić pizze aż do 10 poziomu

7. Okraść 15 specjalnych sklepów

8.Ukończyć misje służbami miasta:

Misja Paramedic do 12 poziomu
Misja Vigilante 12 poziom
Misja Fire Fighter 12 poziom
Misja w taksówce (dowieść 100 osób)
9. Uzyskać 45 lub więcej punktów w rifle range (strzelnica)

10. Wykonać misje na stadionie:

Hot Ring
Dirt Ring
Blood Ring
11. Zdalnie sterowane modele (furgonetki są ukryte w mieście):

RC Bandit
RC Baron
RC Raider
12.Ukończyć inne misje polegające na zaliczaniu check pointów:

PCJ Playground (jazda PCJ 600)
Cone Crazy (jazda Stalion na portowym parkingu)
13. Ukończyć 4 misje latania Spearowem i zaliczania check pointów:

Downtown Chopper Checkpoint
Ocean Beach Chopper Checkpoint
Vice Point Chopper Checkpoint
Little Haiti Chopper Checkpoint
14. Skończyć misje koło stadionu:

Trial by Dirt (crossem)
Test Track (jeepem)

-Sid-The-Rat=> 31.08.2003 10:44

pożycztłem te gre od kolegi - i na tej samej misji (Helikopter) powiedziałem 'dość!" - gra ma mnie bawić a nie wkur... jesli ktoś przeniósł gre z konsoli i nie zadał sobię trudu przełożenia sterowania na wygodne na PCtach to ja tej grze mówie papa - a gram w gry od 15 prawie lat i powiedzmy że mam w tym wprawe...

GTA3? No Way...

kizio 31.08.2003 12:49

Już przeszedłem helikopterek. (pomógł mi trainer) Teraz nie moge przejść zdalnie sterowanych samolocików (2 misja dla Auntie Poulet)

DreamCrusher 31.08.2003 12:54

Samolociki??
Tez nie moglem tego na poczatku przejsc bo ni cholery nie moglem trafic bomba w cel.
Wiec zrobilem tak:
dolatywalem w poblize celu, ladowalem i dojezdzalem do niego na kolkach samolotu (o ile dobrze pamietam wystarczy podjechac do kogos i go smiglem skosic) i jak sobie dojechalem do celu, to puszczalem bombke.
Tak jak napisalem niektorych chyba mozesz skosic smiglem.
W kazdym razie w ten sposob przeszedlem ta misje.

Y@nkee_PL 31.08.2003 17:02

Ilość załączników: 1
Demolition Man - proscizna, trzeba sobie klawisze odpowiednio ustawic i jazda :)
a czasu po skonczeniu misji jeszcze sporo mi zostalo - ok. 2min.30sek. :chytry:

Kizio, savka po zakonczeniu tej misji wyslana na skrzynie ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:39.