Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kody do Gry NFS V (Porsche Edition) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kody-gry-nfs-v-porsche-edition-25011/)

michal_zb 30.08.2003 19:34

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
to jest płatne.

Ej Loodziki czy na prawde nikt nie wie jak w tej popularnej gierce odblokować samochody i trasy?

Chce np. popykać autostradą w Niemczech jakimś pysznym Porszakiem 911 :)...a tu lipa ;(

płatne są trainery i save'y ale kody są za friko, przynajmniej były :jezyk:

Patrix 30.08.2003 18:15

te porshe jest jakieś skopane, ORYGINAŁ mi się zacinał ale tak perfidnie, że musiałem restarta po tej grze robić. Zostal jakiś urywek muzyki w głośnikach i zapieprzał w kółko ...
tak z innej beczki sie wyrwałem :D

Y@nkee_PL 30.08.2003 17:53

Cytat:

CIAPEK napisał(a):
...Ej Loodziki czy na prawde nikt nie wie jak w tej popularnej gierce odblokować samochody i trasy?
...

dobra cos mam :)

Cytat:

* NFSPU trainer
Opis: Wszystkie samochody, wszystkie trasy.
Rozmiar pliku: 1.65 Kb

* Super Profil
Opis: Save Game użytkownika o ksywce Andre.
Rozmiar pliku: 39.14 Kb

źródło: www.nfs.com.pl
Pozdro.

Y@nkee_PL 30.08.2003 17:37

CIAPEK, zostaje ci chyba tylko znalezienie kogos kto juz przeszedl gre czy juz ma wszystki brygi i wziecie od niego profilu ;)

CIAPEK 30.08.2003 15:33

Cytat:

michal_zb napisa***322;(a)
polecam stronę www.stp.pl
FULL kodów
pozdro... :)

to jest płatne.

Ej Loodziki czy na prawde nikt nie wie jak w tej popularnej gierce odblokować samochody i trasy?

Chce np. popykać autostradą w Niemczech jakimś pysznym Porszakiem 911 :)...a tu lipa ;(

michal_zb 30.08.2003 14:30

polecam stronę www.stp.pl
FULL kodów
pozdro... :)

CIAPEK 30.08.2003 13:29

o dzieki chłopaki :)

a podstawowy kod na samochody i trasy (wszystkie)?:(

Y@nkee_PL 30.08.2003 11:15

Kody -> http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=tips
Cytat:

Aby uaktywnić kody musisz wpisać odpowiednią nazwę tworząc postać:

freewill ***8211; zwiększa dwa razy szybkość samochodu

yraGyraG ***8211; wszystkie samochody jeżdżą tak jak 993

fetherw8 ***8211; zwiększa ciężar samochodu

Fuzzyfuz ***8211; w quick race pojawia się policja

Dakar ***8211; jeździsz po bezdrożach

Smash Up ***8211; to dla tych co lubią poszaleć

Gulliver ***8211; jeździsz małymi samochodzikami sterowanymi radiem
niestety wiecej nie bylo :(

DreamCrusher 30.08.2003 11:14

Cytat:

Gulliver - Samochody zmniejszają się do wielkości zdalnie sterowanych i pokazują się antenki (z łatwością pokonasz zakręt na BARDZO SZEROKIEJ DLA twojego samochodzika jezdni - Bialy)
Smash Up - Destruction Derby na SkidPad. Chyba nie trzeba tłumaczyć ;-)
Dakar - Jesteś zmęczony tą samowolką w miastach? Ten kod zmienia fizykę jazdy na taką jakbyś jeździł po bezdrożach
Fuzzyfuz - włącza policję w quick race, niestety nie na wszystkich trasach(np. Monte Carlo) (na bank włącza w trasach takich jak: Normandie, Pyreneyes, Zone industriele - Bialy)
yraGyraG - wszystkie samochody mają fizykę jazdy taką jak 993 (nie polecam, ponieważ ten model słynie z "rzucania" na zakrętach i częstego wpadania w poślizgi - Bialy)
fetherw8 - samochody stają się cięższe (dobra na zakrętach, ale nie dobre na przyspieszenie... - Bialy)
Kody należy wpisać w polu imienia w oknie tworzenia nowego gracza. Potem klikamy DONE i słychać dźwięk pisania na maszynie. Dajemy CANCEL i możemy grać swoim profilem. Kody same się wyłączają przy ponownym włączeniu gry.
UWAGA!: BARDZO WAŻNE SĄ DUŻE LITERY!!!
Kody bralem ze strony
www.timsoft.pl

kizio 30.08.2003 11:12

poszukaj może na www.gry.wp.pl

CIAPEK 30.08.2003 11:06

Kody do Gry NFS V (Porsche Edition)

Witam. Mam ww. gre dość długo, ale nie mam kodów, co gorsza kodów nie moge znaleźć na internecie. Nie gram dużo w gry i może też dlatego nie wiem gdzie tego szukać.

Pomóżcie. Może ktoś ma te kody na komputerze? :) Może ktoś by mógł mnie nakierować na taką stronkę.
Może ktoś zna te kody z pamięci i jeszcze byłby tak miły mi powiedzieć jak te kody wstukać :)
Instaluje od nowa NFS, a na "gołej" grze średnio mi się chce grać znowu od nowa.

Taka prośba, THX ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:33.