![]() |
??? monitor LCD 17" ???
zamierzam kupić monitor LCD 17", cena od 2000 do 2500 zł do celów multimedialnych :) który polecacie ??
|
mam iiyame i samsunga - iiyama jest ladna i daje ladny obraz i wogole (ale do gier sie nie nadaje - niestety) - samsung (model 171p, siedze przy nim) tez ejst ladny, tez daje dobry obraz - i da siena nim bez problem ugrac w q3!
:) |
proszę o konkretne modele
P.S. interesują mnie monitory czarne i bez głośników |
to zapomnij
oba sa szare |
Cytat:
www.monitor.pl 8) |
Ja polecam LCD Sony ;) I maja nawet czarne modele...
Swietne parametry, grac mozna we wszystko, zadnego smuzenia czy innych bledow. Teraz pare linkow: SDM-S71B SDM-X72B <- ten polecam, bo mam 15" z tej serii i jest swietny ! Zapomnialbym...na 17" i wogole na LCD nie wolno oszczedzac ! Co z tego ze kupisz tanszy monitor, jak bedzie smuzyl i mial paskudny obraz (i co z tego ze to LCD). Ja za ten ->SDM-X52 dalem ok. 2500zl i wcale nie zaluje. Warto bylo ! |
Poszukaj testów w ostaynich numerach "Chip'a", tam były i 15" jak i 17'. Osobiście jestem za iiyamą ze względu na warunki gwarancji na matryce, a co się tyczy gier to nie jest tak źle. Pozdrawiam
|
Też polecałbym iiYame, np. ProLite E430S, a podany łączny czas reakcji 25 ms jest na tyle dobry, że monitor ten z powodzeniem można stosować do dynamicznych multimediów.
|
Popieram Sida jezeli chodzi o Samsunga i dokladam jeszcze NECa. Po kilku spotkaniach z Samsungiem nawet przyszedl mi do glowy szalony pomysl wziecia kredytu aby go kupic.
|
ja pomyslalbym o Neovo...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |