![]() |
Głupie nero 5.5.10.50 !!!
Ilość załączników: 1
Człowiek chce pomagać innym a tu taki zonk.
Ci kolesie od Nero to samoluby (( Nawet spolszczyc exe nie mozna !!! |
jestesmy skazani na tych kolesi z ahead, jak im sie nie chce to my g**no mamy.
Różnymi sposobami probowalem, zawsze sie wywala, ze exe modyfikowano. Update, Wysłałem do nich email z małym pytankiem, ciekawe jaką rade dadzą ... |
to jest jakas nowa wersia z 5, ja siedze na 5.5.10.42
|
Cytat:
|
mozesz podac linka do tej wersi co posiadasz
|
to chyba o tę wersję chodzi: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=24796
|
ftp://ftp.komputery.wp.pl/pub/Narzed...Nero551050.exe
PS Chcialbym aby Ci sie udalo co z tym zrobic, ale Ci sie nie uda ... Probowalem kilkonastoma spospbami ... |
Cytat:
|
Cytat:
ale patchami ich produkcji mozna modyfikowac ... ciekawe co te ich latki w sobie maja ;) |
a umnie jak wgralem jezyk pl z wersi 5.5.10.42 to podalo ze sie zainstalowalo, ale jak wlanczam Nero to nie widac zeby byl jezyk zainstalowany (w wyborze jezyka jedynie eng), ani niema zadnych bledow przy uruchamianiu. Do wersi 6.* trzeba bylo troche poczekac az serwis ahead zamiesci na stronie jezyk pl to moze i do tej wersi sie doczekamy polskiego.
|
zauwaz ze instalowalo sie tylko do Wave Editora
|
Ja zas mam dziwowisko!!!
Na oryginalnym numerku od LG, ten q....i Nero nie chce nagrywac!!!! Co by nie bylo, podaje komunikat o za malym nosniku!!!! U kumpla, na tez oryginalnym numerku, dziala tylko NeroExpres!!! Wyp....m na zbity pysk i zainstalowalem N6.0.0.9 i chodzi jako upgr!!!! Bez problemow. Cos ta .50 jest trafiona!!! |
Cytat:
po instalacji na ver.5.5.10.35 miałem ten sam błąd ...;p |
Na czysto, po odinstalowaniu 6.0.0.9.
|
slyszalem, ze ktos spolszczyl nero 6, macie email tego kolesia co tego dokonal ??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:22. |