![]() |
Czyzby sie zaczelo? Polacy, strzeżcie się! (p2p)
co tu pisac, czarno to widze, ale najpierw sami przeczytajcie ((
Cytat:
|
kiedyś musieli się za nas wziąść :blee:
|
RoKFoR a gdzie ty masz wzmianke o starzeniu sie ? ;)
A co do tematu...nikt nie jest bezpieczny...chyba za ma lacze Tepsy ;) nie wiem czy bedzie im sie chcialo bawic w takie rzeczy... |
zle mi sie przczylalo, ale skasowalem juz ta moja wypowiedz (chyba :P)
|
Cytat:
zreszta w chipie ostatnio czytalem ze w USA liczba osob korzystajacych z p2p przekroczyla liczbe wyborcow Dżodża *****ju Krzaka :P :) |
Pewnie 99% użytkowników złapanych przez MPAA używało Morpheusa/Grokstera/Kazy :D
|
otóż nie - wszystkim którym sie wydaje ze sa sieci bezpieczne zapraszam na www.sharereactor.com - forum osiołka - sieci uważanej przezemnie nadal za cud techniki - ale już inwigilowanej i rozpracowanej - i poczytanie topiców z grupy 'RIAA got me'...
można sie klócic nt prawnych niuansów, tego czy osoby namierzone poniosa konsekwencje i jesli juz to na jakich prawach - ale fakt faktem ze namierzanie idzie pełna para (choć dotyka też niewinne osoby - ale to RIAA/MPAA guzik obchodzi) NIE MA czegoś takiego jak anonimowość w sieci! pamiętajcie o tym... |
mozna przez proxy, mala anonimowosc ale zawsze cos.
|
ale badzmy dobrej mysli - polacy zawsze sobie radzili, zawsze byly sposoby aby obejsc kazdy problem. tu takze znajdziemy rozwiaznie. czemu wieje takim pesymizmem.
pzdrwm Nikita_Bennet |
a ja nie udosteoniam plikow w eMule, jedynie jakies strzepki z tego co jeszcze sciagac nie skonczylem ...
|
dobrze ze mamy w polsce specow od prawa wsrod uzytkownikow programow typu p2p :zeby:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zgłosiłem do Organizacji Konsumentów P2P spotkamy się w sądzie (podziemnym) |
spoko to był ACN i gość oberwał za złamanie regulaminu tego ISP
pozdro |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |