![]() |
Małe błędy w windows'ie.
Ilość załączników: 1
Oto błędy jakich doznałem podczas użytkowania Window'a 98se(są spakowane rar'em:
|
uszkodzony plik, daj dobry, chce zobaczyc bo niedlugo przesiadam sie z win 2k na 98
|
...\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\GPE1WBS7\pulpit[1].rar: Nieoczekiwany koniec archiwum ...\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\GPE1WBS7\pulpit[1].rar: Błąd CRC w bez nazwy2.bmp. Plik jest uszkodzony ...\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5\GPE1WBS7\pulpit[1].rar: Nieoczekiwany koniec archiwum |
apropos zdaje mi sie, ze znalazlem sposob na te opcje "Kto go ściągał?" || jak widac mnie tam nie ma ||
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Tera powinny działać.
|
Wydaje mi się, że masz wirusa, albo masz podkręcony procesor lub ram?
|
mi nie chce się otworzyć "bez nazwy2", ale przynajmniej dwa pozostałe działają :)
|
Cytat:
|
menu start jeszcze w tym miejscu nie widzialem
|
ale ten blad explorera i te mazanie oknem po pulpicie to czesto mialem w 98.
|
Cytat:
hehehe ale sie usmialem co 2-3 tygodnie.. a zdajesz sobie sprawe, ze setki wirusow, jak nie tysiace wychodza codziennie!? Ja sprawdzam raz na tydzien, ale to i tak za malo, na szczescie mam dwa antywirusy, ktore ciagle monitoruja moj komp, wiec ewentualne wirusy wylapywane sa w locie (pamietaj o aktualizacji - codziennej - bazy o wirusach) |
haha niezłe te screeny. W 98 to częściowo normalne.
Najśmieszniejsze jest to, że mam podobne aplikacje i podobny pulpit jak McDrive. Widać, że mamy podobne zestawienia sprzętowe. ;) Szukam właśnie Midtown Madness 2 :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |