![]() |
NeverWinter Nights : Shadows Of Undrentide
Mm pytanie do naszych kochanych (!) klubowiczów forum CDRinfo : W jaki sposób skopiować działającą wersję gry NWN : Shadows Of Undrentide ? Mam nagrywarke LG 48x24x48 i oprogrowanie Alcohol 120% , BlinWrite Suite oraz CloneCD .
|
Najpier rozpoznaj jakie to zabezpieczenie przy pomocy CloneXXL, potem załaduj Alcohol albo ClonaCD + Profiler i wypal. Zależy też czy twoja nagrywarka poradzi sobie z owym zabezpieczeniem. ;p
|
Podepne się pod temat - czym ten dodatek jest zabezpieczony? Kolega zamówił orginał, na dniach go przyslą i trzeba sie przygotować
|
Neverwinter Nights "Shadows of Undrentide" --> SecuROM 4.84
........................;) |
Ciekawe ile płaci CDProjekt za Securoma od jednego tytułu - orientuje się ktos o jakie sumy chodzi?
|
eeee
IMHO to nie biznes dystrybutora tylko producenta
bo jak by każdy dystrybutor w sowim kraju negocjował osobne ceny na ten sam produkt, to będa to pewnie gorsze upustu uwzgledniając naklad na dany kraj. A producent negocjuje cene na ogólnoświatowy nakład więc jest tego ładnych parę razy więcej wtedy i cena bedzie atrakcyjniejsza. A potem producent udostepnia zabezpieczenie dystrybutorowi bo on przecie chce być dobry dla nas i nam grę lokalizuje :D :P po, mj |
Poszło na Teac W552E 1.09 przy pomocy Alcohola 120, nawet się nie wysilałem tylko ustawiłem profil z Alcoholera i zmieniłem prędkość zapisu na x4 jakoś tak odruchowo. Działa bez problemu!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |