![]() |
CDR (!) pakietowo
Witam!
Mam płytę CDR, na którą zostało nagrane pakietowo dużo ważnych rzeczy... Problem polega na tym, że teraz nigdzie nie mogę jej odczytać (w mojej nagrywarce też nie - a osoba, która to nagrała mówiła, że tam, gdzie nagrywała się da). Nero tego nie widzi, InCD też, nawet BlindRead. Macie jakieś pomysły co z tym zrobić? Aha - nagrane to było za pomocą softu Roxio. Dzięki! |
Re: CDR (!) pakietowo
Cytat:
Gdyby wystapiły jakieś problemy z działaniem programu nalezy odinstalować inne oprogramowanie do zapisu pakietowego ponieważ pakietówki lubią się czasmi pogryźć. |
no tak, tylko delikatnie mówiąc mam z tym problemy pod WinXP Pro, a gdzieś wyczytałem, że one się gryzą...
najpierw trzeba zainstalować WinOnCD, czy coś, tak? Dzięki i przepraszam za ignorancję ;) |
Cytat:
Jezeli masz problemy to przed instalacją DirectCD odinstaluj inne pakietówki. Problemy z wieloma jednocześnie zainstalowanymi pakitówkami prawdopodobnie wiążą się z równoczesnym ładowaniem swoich sterowników i dostępem do napędów podczas inicjacji pracy systemu. |
ok
ale powiedz mi jeszcze, czy muszę np. Nero odinstalować... dzięki |
Nero nie musisz odinstalować. Wystarczy InCD.
|
no dobra - wszystko super, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego DirectCD, bo okazuje się, że to się na Drag-on-CD zmieniło i teraz jest w pakiecie Easy CD Creator.
Znacie może jakąś stronkę, gdzie by jakaś starsza wersja DirectCD była? |
Cytat:
Podaj maila. |
|
Cytat:
Może ktoś ci z forum pomoże szybko, bo ja musiałbym tego poszukać na p2p i ściągnąć ponownie i chyba bede musiał bo mi też przyda się DirectCd bez instalowania WinOnCd. Z góry przepraszam. |
nie ma sprawy
No to może ktoś ma wersję "samodzielną" DirectCD?? (na KaZaA znalazłem tylko updatery do WinOnCd) |
DirectCD
Mam kilka starszych wersji tych programów. Jeśli chcesz to mogę Ci podesłać, ale nie wcześniej jak po godz 22.00 Moja skrzynka: pselka@poczta.onet.pl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |