![]() |
Ale musze przyznac ze jednak najbardziej rozwalil mnie gosc co krzyknal 400 i zarzadal 200 zeta zaliczki na materialy, po ktore wyszedl i nie wrocil :)
|
To jest super program.
Mozna zobaczyc jak polscy 'fachowcy' pracuja... :) Pozdro;) |
al swinie nie pokazali jak akcja sie z laseczka rozwineła -a szkoda
|
no ale koleś laseczke sobie pyknął ;) :chytry: ^_^
Ten co zwiał z dwoma setkami zaliczki też był niezły. Pijaczek mało wziął i był niezły jajcarz. Ale układanie płytek to nikomu nie poszło :buu: |
No to jest usterka :) Dzisiaj kafelki.
Tydzien temu byly tapety i gosc ktory wzial 500 zeta i zarzadal jeszcze premi (dostal jeszcze 50 zl.) i na domiar zlego swoje zadanie wykonal ZLE !!! ************ LOL majster alfons mnie rozbroil :D :D :D ciekawe co bedzie po przerwie :) |
Re: Re: Program TV "Usterka"
Cytat:
Swego czasu jak byl jeszcze teleturniej Milionerzy to mozna bylo powiedziec ze to jest w miare ambitny program, ale teraz???. Zenada! Teraz programy sie oglada zeby sie posmiac z glupoty ludzi bioracych w nich udzial, chociaz nie zawsze, ale w wiekszosci. |
Re: Program TV "Usterka"
Cytat:
|
Niektore odcinki faktycznie sa przegiete, ale nawiazujac do w/w drzwi, o bozeee... gdyby mi ktos je tak wstawil !!! Grr...
Przeciez ten program zdemaskowal PARTACZY !! |
Cytat:
Program ma ogólnie dobre założenia, ale fakt czasami przegną z usterką, która w normalnej eksploatacji może się wcale nie pojawić. |
Cytat:
|
Ten program doskonale pokazuje, ze komuna sie jeszcze nie skonczyla i trwa w mentalnosci ludzkiej... powodzenia do nastepnego programu
|
oglądałem ten odcinek z alarmem i drzwiamy
były niezłe można się było uśmiac hehehe widac polską rzeczywistość ;) niech ktos da znać na forum jak będzie to o serwisowaniu PC z jednej str. dobrze, że jest taki program, bo może ci nieuczciwi zastanowią się zanim będa robić wałki... a z drugiej str. to ja bym sobie np. nie życzyl żeby mnie ktos kamerował... (( jak naprawiam komputer czy cos takiego... oni chyba im cos za to płacą... chyba nie moga od tak sobie kręcić. ??? |
Na TVN w niedziele wieczorem :)
|
paniedzialek 22:00 chyba
|
A kiedy to teraz leci?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |