![]() |
No dobrze ale jezeli to zalezaloby od seriala to w wersji Demo wszystko byloby ok a u mnie nie jest.. zreszta co to za takie wybiorcze nagrywanie: nagrywanie do 697 ok, nadpalanie ponad 703 ok, ale w przedziale 697-703 kiszka - Nero powinno dzialac na kazdej plytce i w kazdym przedziale MB. Dlatego wrocilam do wersji 11 i czekam na naparwe tego bledu.
|
Cytat:
|
Overburning działa bez problemu. Nie można nagrać tylko płyty w przedziale od 697 Mb do 703 Mb ( Verbatim DataLife 48x nominalna pojemność 703 Mb) bo wyskakuje "brak miejsca ...". Jeżeli dane mają więcej niż 703 Mb (danych musi być więcej niż nominalna pojemność płyty) to wyskakuje okienko z pytaniem o nadpalanie i bez problemu można nagrywać.
|
Hmm, nagrywalem przed chwila plytke 99 minutowa i bylo ok. Zreszta SoBal tez nagrywal 3 plytki 99 minutowe i tez bez problemu.
|
Ehhhhhh ... niestety u mnie również to samo :buu:
Nero 6.0.0.15 (PL) nie chce ruszyć overburningu - sprawdzone na CD-R ... chlip, chlip ... |
Hmm jezeli to by byla wina numerka w co nie wierze to nie byloby zadnych podobnych bledow przy instalacji programu w wersji Demo. A takowe mialam :( - wiem ze nero przy odinstalowaniu z uzyciem windowsowego "Dodaj/usun" zostawia w systemie slad, ale nie robi tego jesli sie go odinstaluje uzywajac Nero Clean Tool. Poprostu wersja 15 jest niedopracowana i trzeba poczekac na kolejna.
PS. yahol mozesz podac linka do komentarza ahead w sprawie wersji 15? Jestem ciekawa co tez oni o tym mieli do powiedzenia.. |
z panem nie rozmawiam panie yahol
upgrade z wersji 5xxx OEM na 6xxx nie jest leaglny i juz cytat ze strony Ahead "All those users who bought the boxed version of Nero 5.5 (not one of the OEM versions that you would have obtained with a burner or a PC) after the 1st of May 2003, will receive an upgrade to Nero 6 (download version) free of charge. In order to obtain this free upgrade to Nero 6 you will have to register at a ?special site." czyli legalnie moga upgradeowac TYLKO ci ktorzy kupili Nero "BOX" - a nie OEM z nagrywarka - po 1 maja 2003 - reszta robi to na lewo powinno to zakonczyc gonitwe blednych informacji na ten temat a z tego co tu widze to wersje box posiada ulamek (skromny) spoleczenstwa - a teksty o numerkach jak najbadziej potwierdzaja moja teorie - wersja oem nie wymaga do pracy wprowadzania zadnego numeru... |
Ja zas, zastanawiam sie, skad sie bierze sugestja, ze 90% userow ma "lewe" Nero?
Wiekszosc dostala Nero z nagrywarka, prawda?, legalnie?, "apgrajduje" do nowej wersji, legalnie?, legalnie! Wiec o co chodzi? Nero 6 wchodzi na wersje zakupione po 01.05.2003 r - wchodzi? wchodzi! Jest legalne? -jest! Wersja 6.0.15 ma bledy? -ma! I komunikat Aheada to potwierdza. Sadze, ze takie sugestje, ze strony "wszechwiedzacego i doskonalego" moderatora sa nie na miejscu. I koniec i kropka. |
A jednak numer
Ludzzzie jesteście wielcy to jednak numer.Po wgraniu na nowo numeru wszystko ożyło iii... Działa overburing :jupi:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
otoz niekoniecznie zly numerek powodowalby unieruchomienie programu - Feurio robi 'niespodzianki' posiadaczom lewych numerkow... nie wiem czemu milo by tego nie robic Nero?
a jako ze 90% z was ma lewe nero6 to coz... ps. odinstalowanie programu niekoneicznie usuwa wszystkie slady - vide clon, alkohol... moze nero tez zostawia niezapominajki.. :D:D:D:D:D:D:D |
Nero
No i sie porobiło .Pokusiło mnie na nowe nero i mam ,nie nadpala i koniec mimo ze mam Plextora premium.Jade narazie na firmowym programie plextool i czekam na poprawkiw nero:3msie: :3msie:
|
Wszystko dobrze jest z wersja 6.0.0.11 to wersja 15 ma problemy :( i to tylko z niektorymi nagrywarkami :(
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |