![]() |
Off topic
Ilość załączników: 1
Dlaczego przy ilości postów brak jest (a kiedyś było) Off Topic? Teraz pokazuje w taki sposób np. 1290 : 89 Czy to jest zaplanowane, czy jakiś błąd się wdarł ??? Poniższy załącznik to pokazuje.
|
to jest kwestia wylaczenia hacka - nie dziala tez MNOSTWO innych dodatkow do forum - zbiegu juz to pisal gdzie indziej - i bedzie tak dopoki wszsytko nie zostanie poprawione
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oj - tego nie zobaczysz... off topic bedzie liczony oddzielnie
|
Wydaje mi się, że licznik ten po dwukropku się zablokował. U mnie jest 89 i u Sid-a 453 tak samo jak na załączniki, a od czasu napisania posta minęło kilka godzin. W tym czasie napisałem troche postów.
|
wróciła chyba na chwile stara metoda liczenia postów. Suma sumaru
|
akurat u mnie to nic nowego - na off topic sie od tego czasu nie udzielalem (leze w lozku i choruje)
wszystko wroci do normy jak uruchomi sie znow hacki jesli komus bardzo zalezy to mu tego posta czy dwa dopisze |
Cytat:
Jednego lub dwa ?? Ja od czasu kiedy nie dziala licznik napisałem ze 20 :) Szybkiego powrotu do zdrowia (o ile jeszcze nie wyzdrowiałeś) :) Pozdrawiam |
Patrixs tylko te 20 postów przeważnie są napisane w "odliczance", z tym że nie czytałeś regulaminu, więc twoje posty powinny być usunięte. ||
|
tylko ze jest to post o ktory dbacie sami - mnie on gó'zik' obchodzi
wiec bawcie sei dobrze |
Dobre Sid... Mimo to popieram cię. To nasza zabawa, no i Wy również możecie brać w niej udział. Ale niech ludzie przeszczegają tych zasad wyliczanki, bo ja będę tam opierniczał osoby, które tego nie robią. :boks:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:23. |