(Nie)naprawiony plik *.bin
Witam... moj problem polega na tym ze zassalem sobie Windows 2003 Server EE PL oslem i w czasie sciagania juz na sam koniec (przy 100,44%) wywalilo mi "Corruption found in bleebleeebleee gdzies tam w 67XXXXXXX - 67YYYYYYY bajcie" Wnerwilem sie nieco... Osiolek grzecznie cofal sie i probowal dociagnac poprawnie to badziewie... ale po kilku probach skapitulowal... i zrobil "Complete" po czym owe "Complete" zamienilo sie w "Corrupted" (( Oczywiscie kompletnego pliku bin nie przeniosl do foldka "incoming" i pozostawil go w "temp" Ku memu zaskoczeniu plik bin laduje sie bez problemu do Virtualnego CD Alcohola i Daemona... i nawet sie normalnie otwiera. Wydawac by sie moglo ze z obrazem jest wsjo ok ale... Cos mnie wzielo na przeskanowanie go CDMage. ScanCorruption wywalil mi inf : "Image has 520 corrupted sector(s)" Po zreperowaniu i kolejnym przeskanowaniu jest ich 519 i nic wiecej nie da sie naprawic... Pytanie jest takie... na ile jest realne ze po zainstalowaniu tego systemu on bedzie normalnie dzialal??... czy w ogole sie go bedzie dalo zainstalowac??... Co Wy na to mozecie mi powiedziec... jakas rada...?? Hmmmm sorki za tak dlugi text... i dzieki ze go przeczytales ;)
Pozdrowisko
|