![]() |
Terminator 4 - jedanak nakręcą
|
skoro
arnold ma zostac politykiem to trudno zeby mial czas na terminatora ?
chociaz za takie pieniadze :kasa: to i jako 70 cio latek bedzie grywal w terminatorze-15 !!!:jupi: ;) z przymrozeniem oka.;) |
A ja tam czekam, na Rambo XIX!!!
To bedzie hit!!! |
Cytat:
|
zaaa coo!?
dlaczegooo?! poooo cooo?! dla kogo?... ja pie...... czego o ludzie nie wymysla a swoja droga to koncowka 3 tak sie prosi o kontynuacje ze to bylo pewne mam tylko nadzieje ze zrobia wreszcie pozadna jatke, rzeznie, masakre - a nie przegadane romansidlo z wybuchami w tle... ja chce krwi!! tak samo matrix2 - przegadane romansidlo (maarniuuutkie) z dwiema fajnymi bijatykami i nienajgorszym soundtrackiem - ale rzezni malo... |
Cytat:
odbior filmu bylby inny, gdyby polecial w calosci, a tak na koncu mamy: TO BE CONTINUED... ale mnie sie podobal |
Cytat:
Napis glosi: =To be concluded= :czytaj: |
Coz wedlug mnie to Terminator3 jak i Matrix 2 to jedno wielkie gowno.
Szkoda czasu aby to oogladac malo tego po obejrzeniu Matriksa2 to jakby mniej mi sie podoba juz 1 a to byl calkiem niezly film. Za to terminator (1 oczywiscie) to niewatpliwie niezly filmik i jak dotad zadna czesc nie dorasta mu do piet (znaczy 2 i 3 :) ) Poza tym malo jest filmow, ktorych dalsze czesci sa lepsze niz te pierwsze. W chwili pisania tego postu to nawet nie przypominam sobie jakiejs dobrej kontynuacji. Pomijam tutaj film Wladca Pierscienia i dwie Wieze bo trzy czesci byly krecone naraz, a to zmienia postac rzeczy i jak dotad obydwie czesci byly niezle. |
skromnie uwazam ze alien: 8 pasazer i Aliens to dwa rownie dobre - choc zupelnie inne - filmy
a - i term2 tez byl niczego sobie - bylo w nim widac reke Camerona i wymuszone tym efekciarstwo i wybuchy - ale zrobil to naprawde ze smakiem |
Cytat:
|
Cytat:
moge jeszzce dodac, ze malo, ktora ekranizacja powiesci jest lespza od ksiazki ;) Na swoim przykladzie wymienie Ojca Chrzestnego. Ksiazka super a film biedny. Albo Chrabia Monte Christo. Szczegolnie chodzi mi o ta najnowsza wersje amerykanska ( ci to rzeczywiscie maja talent do ekranizacji powiesci:D ) |
Re: Terminator 4 - jedanak nakręcą
Cytat:
Bozeee... na prawde nie maja na co wydawac kasy, ja rozumiem ze sie zwroci X iles tam. Nigdy nie lubilem tego rodzaju kina :P 3 obejzalem tylko do polowy, nie moglem sie zmusic na dluzsze ogladanie. A tu nie spodzianka 4!!! tylko sie chlastac szarym mydlem :D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:19. |