![]() |
Cd-text
Potrzebuję jakiegoś prgramu, który odczytuje pełny CD-TEXT z płyty audio, na którym ewentualnie:P będę mógł słuchać muzyki...
Help please... |
Easy CD-DA Extractor.
|
On nie czyta pełnego CD-TEXTu
|
To wypróbuj Feurio.
Przy okazji co według Ciebie znaczy pełny cd-text? |
ja chyba wiem o co chodzi z tym "pelnym" CD-Textem
w WinOnCD mozesz nagrywac cd-text tak, ze dla kazdegej sciezki mozesz wpicac osobno Autora i osobna Tytul utworu i dla calej plyty jej Nazwe, problem w tym ze ja tez nie znalazlem zadnego programu ktory by odczytal Autora, odczytywaly tylko Tytul sciezki, Nazwe plyty, ew. rok i rodzaj muzy |
eac to czyta bez najmnijeszych problemow
a jak ktos chce miec taki bajer w playerze to neich sam napisze program - cdtext jest licencjonowany i jak widac na to nikt licencji nie kupil |
|
A ja Ci jetAudio polecam. www.jetaudio.com
|
Cytat:
Sprawdzę. Jeśli chodzi o pełny cd-text towłasnie Y@nkee_PL o tymwspomniał. Po co nagrywać osobno autora i tytuł skoro żaden program nie potrafi go odczytać. Nie zdążyłem jeszcze tego sprawdzić na nowiutkim radyjku kumpla.Może działa, ale ja potrzebuję na kompa... |
jetAudio obsługuje pełny cd-text
|
'pelny cdtext' (pierszy raz slysze takie rozroznienie - moze po prostu zle ten cdtex nagrywasz, lub nie umiesz przelaczyc playera zeby pokazywal to co chcesz) odczyta eac, whereisit, nero...
z playerow WOGOLE czyta cdtext tylko jet audio (i sa jakeis koslawe wtyczki do foobara - ale tego narazie liczyc nie mozna) |
cdex
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |