![]() |
Problem z Overburning
Witam, chyba jakiś problem, mianowicie, w NERO CD SPEED, menu Extra\Overburning Test... ustawiam na standardowy czas (nie całe 90:00:00, później równo 90:00:00, na końcu 99:00:00).
Przy pierwszych dwóch podejściach tzn.: 89:57:xx i 90:00:00 wyskakuje na samym końcu testu (gdy powinien sprawdzić LEAD OUT), że niby jakiś error, pisze po angielsku żebym dosadził więcej czasu ścieżki, więc ustawiam na 99:00:00, niby test trwa i powinien się skończyć, ale skończyć się nie mógł. Nagrywarka testowała, w oknie dialogowym Nero cd speed (Write position), niby test doszedł do 99:00:00 (w polu POSITION, a w polu RELATIV pokazało 123%), ale nic się nie pokazało, czekałem ok. 2,5 min, diody spalarki mrugały a test się nie kończył. Trochę sie wystraszyłem i anulowałem test. Czy poprosty nie da się nagrać czy poprostu za szybko zrezygnowałem?? Czy powinienem zmniejszyć prędkość spalania, ustawiłem na x16? Aha pytanko, czy powinienem zaznaczyć "RAW mode"??? Aha, dodam że test ten przeprowadzałem na czystej płytce PLATINUM 90min/800mb 1x-48x. Ile ustawiacie czasu ścieżki XX:VV:YY na w/w płytce tzn. 90min/800mb HELP |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |