![]() |
Powinni wszystkich zamknąć w Tworkach. che che che :) :):) ;)
|
chyba ten nauczyciel
to jakas dupa :klnie: , albo kochajacy inaczej, bo normalny facet by sobie na to nie pozwolil !:boks:
|
Bo tutaj jest jak jest .. jak zaspiewal Borysewicz i Kukiz
Wszystko sie moze zdazyc ... jakby skomentowala ta sytuacje Anita Lipnicka I wiecie co mnie boli? Że w glowach sie pirdoli ... tak ja to skomentuje slowami innego artysty |
tak świat staje się coraz bardziej okrutny, a może to ludzie stają się okrutniejsi
(gatunek ludzki nie ma naturalnych wrogów w przyrodzie.... poza sobą) |
to jest efekt "bezstresowego wychowania" gówniarstwa i tak rosnie nam pokolenie bandytów którzy nie boja sie niczego i nikogo - dlatego jestem za kara smierci (taki bat byłby idealny !! ) a w szkołach kiedys był groch linijka i łepki sie bały a teraz zero respektu i szacunku ) jakbym był nauczycielem to bym im w******* spuscił gówniarzą ( bo teraz czuja sie jak bohaterowie bo w tv ich pokazali ) co za kretyństwo !!!
przeraszam za słownictwo ale sie uniosłem ! |
Ja chyba wiem co się porobiło... zwyczajnie się po*******iło. :sciana:
|
ku... zaje... takich hu.. wypie..... na zbyty pysk.Jak mozna .
|
|
dziś druga część na ten temat w "Uwadze" TVN po Faktach.
Cały Toruń jest oburzony, toruńskie radia i portale chuczą o tym od wczoraj. |
Cytat:
jedyna wina tego pana jest tylko to, ze powinien jak najwczesniej to przerwac i wezwac pozostalych nauczycieli badz policje, a nie pozwalac na ten "cyrk". coz... nie kazdy potrafi byc zdecydowany, ale trudno kogos winic, ze ma taki, a nie inny charakter. |
Re: co to się na tym świecie porobiło
Cytat:
|
niestety ..ale prawda jest taka ze jesli nauczyciel pozwoli sobie na coś takiego ..
to bardzo duża część KLAS w tym i innym wieku postąpiła by podobnie i zaczeła by ZABAWE i popisywanie sie przed ruwieśnikami . tak niestety jest. Na ile nauczyciel pozwoli na tyle wykorzystują to uczniowie. Nie mówie tutaj ze uczniowie są bez winy, bo wkońcu w szkole nauczyciel powinien byc SZANOWANY. |
slyszeliscie wypowiedz tej dyrektorki? "przedstawienie" sobie uczniowie urzadzili... na drugi dzien powinna zlozyc podanie o zwolnienie.
rodzice tych szczylow tez nie lepsi. "to wszystko wina nauczyciela, bo pozwoli sobie na cos takiego". gdyby podniosl na ktoregos reke to pierwsi zlozyliby doniesienie o uzyciu sily fizycznej wobec ich "pociech". wedlug mnie sprawa powinna skonczyc sie w sadzie. |
No ja pier****.
Co to sie poroblilo... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |