![]() |
Problem z obrazem C&C General
Ilość załączników: 1
Mam C&C general w dwóch obrazach (oba umieszczone na HD). Przy instalacji z pierwszym obrazem nie ma problemów, ale w drugim przy stanie instalacji 100% wyskakuje komunikat jak na screnie (konkretnie z plikiem W3D.big). Z tego, co się orientuję jest to związane z zabezpieczeniem Safedisc 2.80. Może ktoś spotkał się z czymś takim mógłby mi pomóc?
|
ostatnio miałem podobny problem ale jakimś cudem po klikaniu na ponów próbe zawsze wykakiwał napęd (zeby CD do napędu wetknąć) i tak pare ray zrobiłem aż wyskoczyło ignoruj to załączyłęm i pohulało dalej
|
myślę ,że obraz jest żle zrobiony.
|
ja udostępniam c&c generals w kazaa i mule poszukaj dobrze
|
Problem
Ja mam ten sam problem z grą Yagger na DVD. Image jest napewno w porządku.
W moim przypadku sprawdziłem że plik rzeczywiście jest na płycie, ale nie da sie go przekopiowac nawet w windows commanderze. Sprawdz płytę w nagrywarce!!! Mam dwa dwa systemy zainstalowane na twrdym i nagrywarka w systemie win98 płytę widzi i spokojnie plik skopiuje, zaś w systemie winXP ta sama nagrywara płyte co prawda widzi, ale kilku plików nie potrafi skopiować. Do tej pory nie wymyśliłem co moze byc przyczyną. Wiem jednak że kupel to nagrał u siebie i nie ma żadnych problemów. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:28. |