![]() |
Nie dziala
To ie pojdzie w nero 6xxxx trzaby pode=rasowac ta *.dll i tyle :)
|
Cytat:
|
|
jako zagozaly promotor technologii mpc zasugeruje ze aukrat w przypadku mpc nalezy uzyc zewnetrznego dekodera mpc - najlepiej standardowego mpcdec - do znalezienia w wielu miejscach (hydrogenaudio, musepack)
dolaczany do niego plik bat zawiera skladnie do optymalnej dekompresji, lacznie z replaygainem itp naprawde warto sie pomeczyc - plugin do mpc do nero ma u mnie ocene mierna - robi co robi, ale zadko i z oporami |
Cytat:
|
No niestety,nie dziala :(
Trzeba bedzie sie jednak z tym pogodzic i zrobic recznie mpc => wav |
Ilość załączników: 1
Cytat:
w przyapdku Nero 6xxx rozpakowac do C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins jak juz wspomniano wyzej :) mam tylko nadzieje, ze zalacznik nie bedzie uszkodzony (( (ahh te bledy forum :blee: ) |
Nazwa wtyczki: nxmympc.dll i nie dziala dalej. Trudno
|
Cytat:
- sprawdz czy nazwa nie ma dodtakowych kropek :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
faktycznie, Nero nie widzi wtyki jesli n jest duze to najwiekszy LOL jaki w zyciu widze :o :o :o PS. w zalaczniku to o czym wczesniej napisalem, ze nx musi byc na poczatku (male 'n' :P ) |
Cytat:
to chyba zart :o czy ja dobrze zrozumialem, Neronowi przeszkadzala duza litera 'n' ('N') ??? sprawdzilem to z Nero 6.0.0.11 i nawet nie mialo to znaczenia jak sie nazywa ta wtyczka, warunek nx na poczatku ;p Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
liczylem na to ze ktos zna sposob zeby to szybko i bezproblemowo zrobic, jak widac musialem poszukac.
problemem okazala sie nazwa pliku Nxmyogg.dll,nero nie widzial tej wtyczki dopiero zmiana nazwy na nxmyogg.dll pomogla i biblioteka (kodek ogg)stala sie widoczna. opis krok po kroku jak to zrobic (win xp prof, nero 6.0.0.11): 1. sciagnac kodek ogg (nxmyogg.dll);) 2. przekopiowac go do: C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins\nxmyogg.dll (nxmyogg.dll - koniecznie malymi literami) 3. odpalic nero i sprawdzic czy jest: File -> Preferences -> General -> Plug-in Lookup 4. cieszyc sie mozliwoscia palenia cdaudio z ogg'ow :) |
Cytat:
Nie umiesz zadać zapytania w wyszukiwarce?: "nero"+"plugin"+"ogg" lub "nero"+"ogg" - trochę tematów jest do przeczytania. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20. |