Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Water cooler to jest to !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/water-cooler-jest-25469/)

Intimo 12.09.2003 01:06

Cytat:

tylko jak ci szajska CPCzapinka na procku pojdzie->blok z procka spadnie->nastapi zalania kompa to nie mow ze nie ostrzegalem :blee:

tak dla wlasnego dobra moglbys troche poczytac na specjalistycznych forach o WC a nie kupowac pierwszego lepszego zestawu na chybil-trafil.... [/B]

To że masz "WIĘKSZEGO" procka to mam daleko gdzieś :) (tak na marginesie nie musisz się chwalić)

Nawet jak by zapinka z procka spadła to i tak sie komp nie zaleje, co najwyej procek usmaży. W przeciwieństwie do Ciebie wiem jak zadbać o swój sprzęt. A do ich firmy mam raptem pare set metrów.

Życze dalszych takich potyczek^_^ ^_^ ^_^ typu zalanie kompa, no chyba że przeczytałeś to na jakimś specjalistycznym forum o WC
Czytałwm różne opinie na ten temat, nie mam jakiś specjalnych wymagań, to co mam w zupełności mi wystarczy.

Pawel_k 12.09.2003 00:41

Cytat:

Intimo napisa***322;(a)
"Pawel_k"

nie miałes (prawdopodobnie bo nie wiem) to nie wypowiadaj sie na ten temat!!!

dobrze Wielki Szu ale Ja i tak mam wiekszegoprocesora :* :D

Cytat:

Intimo napisa***322;(a)
No to jak masz ten 1000 zl to kup sobie, (mi też możesz zprezentować) ja miałem tyle i jestem zadowolony. Tobie może nie pasować, mnie to osobiście nie obchodzi.
tylko jak ci szajska CPCzapinka na procku pojdzie->blok z procka spadnie->nastapi zalania kompa to nie mow ze nie ostrzegalem :blee:

tak dla wlasnego dobra moglbys troche poczytac na specjalistycznych forach o WC a nie kupowac pierwszego lepszego zestawu na chybil-trafil....

Intimo 12.09.2003 00:30

"Pawel_k"

Cytat:

najwiekszego szajsu [zaraz po ich3] jaki stworzyli polacy :jezyk:
a to ze CPC jest tak popularne swiadczy tylko o talencie marketingowym producenta.... :blee:
nie miałes (prawdopodobnie bo nie wiem) to nie wypowiadaj sie na ten temat!!!

Cytat:

(CPC rzadzi bo inaczej musisz wydac conajmniej 1000zl na chlodzenie)
No to jak masz ten 1000 zl to kup sobie, (mi też możesz zprezentować) ja miałem tyle i jestem zadowolony. Tobie może nie pasować, mnie to osobiście nie obchodzi.

Pawel_k 11.09.2003 21:13

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
Pawel_k, to i tak tanio :)
wariatem bym nazwal kogos kto kupilby WC za 1000zl poniewaz podkrecil sobie proca i za bardzo mu sie grzeje :blee:
ale naszczescie ludzie potrafia jeszcze liczyc i kalkulowac czy koszt zakupu WC nie przekroczy kosztow zakupu new sprzetu, ktory bylby szybszy niz ten podkrecony ;)
w tym wypadku oplacalny interes w szczegolnosci jesli jeszcze podkreci sie sprzet

kto to mowi o takich kosztach :blee: rozumiem iz po lekturze najnowszego chipa ludzia nabrali dziwnego wyobrazenia o WC (CPC rzadzi bo inaczej musisz wydac conajmniej 1000zl na chlodzenie) ale naprawde nawet pobiezna lektura forum tweaka daje wyobrazenie o tym ze sa dobre (i wcale nie tak drogie) alternatywy dla CPC - najwiekszego szajsu [zaraz po ich3] jaki stworzyli polacy :jezyk:
a to ze CPC jest tak popularne swiadczy tylko o talencie marketingowym producenta.... :blee:

Y@nkee_PL 11.09.2003 20:36

Pawel_k, to i tak tanio :)
wariatem bym nazwal kogos kto kupilby WC za 1000zl poniewaz podkrecil sobie proca i za bardzo mu sie grzeje :blee:
ale naszczescie ludzie potrafia jeszcze liczyc i kalkulowac czy koszt zakupu WC nie przekroczy kosztow zakupu new sprzetu, ktory bylby szybszy niz ten podkrecony ;)
w tym wypadku oplacalny interes w szczegolnosci jesli jeszcze podkreci sie sprzet

Pawel_k 11.09.2003 19:23

..... :blee:

....powiem tak -> mozna bylo lepiej wydac pieniadze

..... :blee:

Intimo 11.09.2003 18:42

Water cooler to jest to !!!

witam

W końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem chłodzenia wodnego. :) :)
Po zamontowaniu bloku wodnego na CPU i GPU nastyała błoga cisza, co prawda słychać jeden z dysków twardych (stary), ale w porównaniu do tego co było przed tym jest super.
Oczywiście temperatura na procku i grafice jest mniejsza.

Złożenie tego do kupy nie sprawiło mi najmniejszego problemu, dołączyli do niej dobrze napisaną instrukcje.

Pewnie chcielibyście wiedzieć co kupiłem tu jest link

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05.