![]() |
Sklepy z płytkami
Czy znncie jakiś dobry sklep internetowy z dużym wyborem płyt. Najepiej jak w ofercie byłyby czarne :) Mogą być też hurtownie bo interesuje mnie kupno większej ilości płyt ??
Z góry dzięki |
czy musi byc koniecznie internetowy, jeszcze do plyt ;) ??
mozna pochodzic po supermarketach albo na gielde ... ale to tylko moje zdanko :fiu: |
Na Allegro jest niezly wybor i czasem mozna trafic niezla cene
|
Cytat:
|
ja kupuje wylacznie na gieldzie, sklepy maja za duza marze. Nieraz trafie w sklepie jakas partie za nizsza cene, ale to zadkosc.
|
A do hipermarketow tak w 78% to trafia po prostu odpad. Trzeba dobrze trafic, a przy naprawde duzych zakupach to moze byc to troche ryzykowne ...
Ja bym Ci polecal ponegocjowac na gieldzie (oczywiscie przejdz sie po kilku stoiskach i mow ze proponowali Ci taniej w stoisku obok :D ) ** Dziala szczegolnie przy zakupach wiekszej ilosci ** |
Problem w tym, żę w supermarketach: albert... i E.leclerc, które są w moim mieście nic ciekawego nie ma, a sklepy komputerowe mają mały wybór dużę ceny. Do giełdy tym bardziej nie mam dostępu.
|
Już mam, trzeba wpisać w wyszukiwarce obojętnie jakiej hasło Płyty Cd-R albo coś w tym rodzaju i jest dużo wyników, a ceny w tych sklepach dość przystępne.
|
sklep internetowy Arcomp kupuje od nich juz od jakiegos czasu plytki dysan daimond oem i ostatnio placilem po 1.1 za sztuke z plytkami nie mnialem jeszcze zadnych problemow
|
Cytat:
emtec high performance 48x to chyba nie odpad ;) wg mnie miesci sie w tych pozostalych 22% :D |
TDK dview to tez raczej nie odpad ;) a w hipermarkecie przystepna cena takich cd :)
|
Cytat:
|
Sklepy internetowe z duzym wyborem:
www.arcomp.com.pl - chyba najwiekszy wybor plytek w Polsce :) www.idealpc.com.pl - tez calkiem niezle, i tansze ceny bywaja ... zreszta oba sie reklamuja na lamach forum/tej strony. |
Sklep IdealPC mieści się w mojej "wiosce" i czasem tam zachodzę - faktycznie mają dość duży wybór, zwłaszcza z "niższych półek", i sensowne ceny; u nich np. kupowałem Verbatimy RW-US (16-24x) - bo tylko oni mieli.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |