![]() |
Program do łączenia z netem.
Witam wszystkich.
Sto lat nie odwiedzalem forum, no ale w potrzebie.... Mam taki problem.Mieszkajac na wiosce zabitej dechami :)...korzystam z dobrodziejstw TP...a wlasciwie, to tej "nowej" ;) uslugi call-back netii i ich pakietu Internet noca, czyli za 50 zyli miedzy godz. 0.00 a 6.00 codziennie moge sie laczyc.... I tu pies...a wlasciwie telefon pogrzebany.... Przecierz nie bede koczowal codziennie w tych godzinach przy kompie...wypada sie pojawiac na zajeciach na uczelni :) Moje pytanie: Czy jest jakis-takis program co bedzie laczyl sie i rozlaczal z netem automatycznie o zadanych godzinach ??? Przeszukalem troche net i nic mi do glowy nie przychodzi :(...aha jedna mala uwaga....w systemie call-back po polaczeniu sie z nimi trzeba wcisnac Ok w wyskakujacym okienku z potwierdzeniem adresu zwrotnego....chyba na to tez musi dzialac tem progz. Wszyscy ludzie dobrej woli, Help Please :) Z gory dzieki. |
Możesz się ręcznie połączyć, a http://yasoft.km.ru/eng/switchoff/ wyłączy Ci kompa o 6:00.
|
jak wyżej, połącz się ręcznie, a potem poszukaj odpowiedniego progsu do wyłączania kompa o danej godzinie, gdzieś na HDD takowe coś mam :)
może potem podrzuce ci nazwę.. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zapomnialem o tym. A z tego powodu ze zawsze to wylaczam, nawet z traya i nie uzywam. No to HanSolo ma problem rozwiązany. |
czesc dowload managerow ma opcje harmonogramu sciagania - z tego co pamietam flasjget to umie, umie to klient ftp - flashfxp i sadze ze spora czesc innych programow
|
Hmmm, wylaczyc komputer o zadanej porze to nie problem. Moge to zrobic z harmonogramu lub programem np. Sleepy.
Caly trick polega na tym aby ominac to cholerne okienko z potwierdzeniem danych adresata podczas dzwonienia do providera. Zobacze czy Flashget sobie z tym radzi, bo np. eMule nie i sie konczy w momencie kiedy trzeba kliknac ok. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:59. |