![]() |
pytanie do użytkowników dysków western digital
Mam dysk dysk 80 gigowy dysk western digital firmy seria jb ta z 8 mega cachu. Teraz mam problem czy dobrze zrobiłem kupując ten dysk, ponieważ seagate mój 80 gigowy się rozsypał podczas kodowania filmu z avi do svcd a słyszę opinie albo że seagate jest zły albo że wd więc ocencie mi racjonalnie jaką firmę dysku wybrać czy faktycxznie zrobiłem dobry zakup czy tez zły wybrałem wd bo seagate padł więc chcę opinie usłyszeć o dyskach wd
|
Ja preferuje Boże Narodzenie bo zwykle jest śnieg i świat ładniej wygląda.
Seagate. |
nie masz żadnego problemu ...8)
Dobrze zrobiłeś żę kupiłeś ten dysk ...mam taki sam ...jest super ! . WDC 800JB ...:spoko: |
a ja mam takie dwa w raidzie od pol roku i jestem bardzo zadowolony
|
A ja mam po jednym :) - tutaj seagate bar. (V bodajze) 80GB. Na kompie 1m dalej wlasnie tego Westerna 80 GB 8MB cache. Oba sprawuja sie dobrze. Seagate mam ponad rok a tego WD, czy ja wiem moze miesiac.
|
mam taki dysk i nie narzekam. co dziwne grzeje sie mniej niz moja byla fujka 5400.
|
bardzo dobry dysk, 8MB keszu robi swoje, jedna wada - troche halasuje
|
Cytat:
|
Cytat:
Inna sprawa, że mój dysk (WDC 80 GB, 8 MB cache) się rozsypał - padł prawdopodobnie silnik albo elektronika za niego odpowiedzialna - i w dodatku rozsypał się z dnia na dzień, po prostu padł i tyle :( |
Cytat:
wdc sa rozne - mialem 80 gb seria jb (8 mb cache) i byl glosny. wymienilem na 120 i jest w miare cichy. szczegol ze zawsze mialem wdc. teraz jak bede kupowal to bedzie maxtor i wdc (oba po 120 gb) ogolnie sa to dobre i udane dyski pzdrwm Nikita_Bennet |
Ja mam Western Digital 20GB i nie narzekam.
Seagete-ow nie testowalem wiec nie komentuje. Pozdro;) |
Opinie zbiera się chyba przed zakupem a nie już po :) Ja mam Seagate i nie narzekam :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:44. |