Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Bar 3 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bar-3-a-25556/)

RoKFoR 13.09.2003 21:57

Bar 3

Co sadzicie o 3 edycji Baru, o uczesnikach, kto wedlug was wygra... Czy kolejna czesc reality show przyniesie taka sama widownie przed telewizorami coi pozostale czesci, czy moze juz telewidzom znudzilo sie podgladanie innych ludzi w codziennym ich zyciu i Bar 3 bedzie totalna klapa.

-Kowalik- 13.09.2003 22:03

Re: Bar 3

Cytat:

RoKFoR napisa***322;(a)
Co sadzicie o 3 edycji Baru
NO COMMENT...

To tak samo jak bym ogladal 1857 odcinek "Zbuntowanego Aniola", eh...

Kasprzak 13.09.2003 22:04

dla mnie tego typu programy nic nie wnosza, nie wnosily i nic wnosic nie beda. Totalny badziew. Jeszcze ten BAR

-Sid-The-Rat=> 13.09.2003 22:04

przynajmniej ta orejro to miala ladne kawalki... :)

/\/\cDrive 13.09.2003 22:09

Wygrać powinnien ten facet na wózku z leszna. A według mnie takie osoby jak ŚMIERDZĄCA frytka czy ta bokserka powinny pójść myt z programu. Ja nie rozumie takich ludzi jak w/w baby po co?? Po co one tam sie kiszą, pewnie tylko dla kasy.

P.S.
Frytka ma twarz nieproporcjonalną co do jej ryja za niski a za szeroki łebi i jak komuś może coś takiego sie podobać , bo nie mi. Ja ją bym chyba wysłał na środek jakiegoś oceanu żeby nie oglądać jej papy. Mam nadzieje że nikogo nie obraziłem. Wyraziłem tylko swoje zdanie, no bo przecież żyjem w wolnym państwie w którym można wyrażać swoje zdanie.

-Kowalik- 13.09.2003 22:09

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
przynajmniej ta orejro to miala ladne kawalki... :)

Masz na mysli kawalki CIALKA czy UTWORY MUZYCZNE ??? ;) ^_^ :P

-Sid-The-Rat=> 13.09.2003 22:13

cialka :) naturalnie bardzo zgrabnego cialka :):)

Nikita_Bennet 13.09.2003 22:16

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
dla mnie tego typu programy nic nie wnosza, nie wnosily i nic wnosic nie beda. Totalny badziew. Jeszcze ten BAR
nie lubie popierac cudzych wypowiedzi ale ku tej sie przychylam w 100%.

Ziele 14.09.2003 00:32

TV to juz wogóle schodzi na psy. Nie dość że robia takie badziewne reality show to jeszcze za niegługo przerwami będą nie reklamy a filmy itp...

pepperman 14.09.2003 00:50

zenada 1, zenada 2, a teraz na nieszczescie zenada 3. kwiat narodu to nie jest :o.

LECHWOS 14.09.2003 00:55

:buu: :buu: :buu: dobrze ze mam discovery i carton network i filmy divix ;) bo bym tv nie wlaczal

yarosh 14.09.2003 01:06

powiem szczerze, nigdy nie widzialem nawet jednego calego odcinka jakiegokolwiek "reality show" i ktorastam kolejna czesc jakiegos durnego programu napewno nie zmieni mojego stosunku co do tego rodzaju rozrywki. Nie kumam, co ludzie widza w tym ciekawego? Nuda panie... nuda...

Remix 14.09.2003 04:28

Witam!

przeciez to czysta komercja i calosc jest rezyserowana - zero prawdy, gardze takimi programami, a BAR3 jest kolejna machina do robienia kasy.

Pawel_k 14.09.2003 11:18

ja tam jestem ciekaw kiedy znowu Frytka zaszaleje przed kamerami (i kto bedzie tym "szczesliwcem") :D ^_^ :D

brzuszki 14.09.2003 14:11

Cytat:

/\/\cDrive napisa***322;(a)
[Frytka ma twarz nieproporcjonalną co do jej ryja za niski a za szeroki łebi i jak komuś może coś takiego sie podobać , bo nie mi. Ja ją bym chyba wysłał na środek jakiegoś oceanu żeby nie oglądać jej papy. Mam nadzieje że nikogo nie obraziłem. Wyraziłem tylko swoje zdanie, no bo przecież żyjem w wolnym państwie w którym można wyrażać swoje zdanie. [/B]
Owa frytka jest z rodu Frytowskich,a to kawał ciekawej historii.
Jej dziad to była figura przy której różne Perszczyny i inne baraniny to pętaki.
Wojtek Frytowski zastał zabity przez Mansona z żoną Polańskiego /ciężarną/.
Wgłębokiej komunie jedyne paczki jakie szły przez Atlantyk w drugą stronę /do Stanów/ to paczki żywnościowe dla W.F.
Niejaki chyba Koźmiński nic sensownego nie napisał,prócz historii Frytowskich,a ten temat był hitem nawet w wykonaniu Koźmińskiego
Pochodzą z Łodzi.
ta zaś frytka publicznie daje dupy żeby zaisnieć,bo samo nazwisko już nie wystarcza.
I to jest i smutne i wesołe zarazem.
Byłem ciekaw-kto też ogląda teKlany,Bary i bigbradery

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45.