![]() |
Cytat:
|
kolega zawolal typka ze sklepu i mu cos porobil ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
stery nie dzialaja ...
chodzi o to ze po formacie wlasnie nie moge dziweku ustwic ... ;( nawet jak wgralem sterowniki intela jako pierwsze :) |
MoBo masz na chipsecie Intela: to po co instalowałeś sterowniki od VIA i nForce?
Kaszankę masz więc niezłą: pełny format i instalacja sterów które dostałeś z MoBo i żadnych innych pomysłów: to jedyne rozwiązanie: sukces gwarantowany. 8) |
Cytat:
|
bo ja mam SB, a AC97 jest u kolegi :P
|
Mam pytanie. Dlaczego w profilu podałeś że masz karte dźwiękową SoundBlastera 128 a nie AC97, przecież możesz używać SB a nie AC97??
|
kupiles taka rakiete (9700) a nie kupiles dzwieku? to jak ferrari z dziurawa tapicerka...
jesli masz dostep to zainstaluj w2k - wiem ze xp ciagnie i kusi ale moze to jeden z 'tych' kolejnych narowow tego systemu mialem podobny probem z karta wbudowana w chip SiS'a - pomoglo dopiero (o zgrozo!) przelozenie karty sieciowej o jeden slot nizej (cos sie z przerwaniami walilo) generalnie polecalbym jednak wycieczke na gielde i kupno dowolnej karty dziwekowej - nawet nieszczesnego live'a.. choc moze bedziesz mial fart i trafisz uzywanego nie-sound blastera (hercules np.) |
zobacz, czy w biosie nie masz wylaczonego AC97 Codec ( Onboard AC97 Codec)
|
nie, ale sciagne i powiem efekty
|
te sciagales: http://download.msi.com.tw/support/dvr_exe/973952.exe ?
|
sterowniki z netu tez sciagalem ...
a w biosie mam TYLKO opcje Disabled i Auto ... :blee: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:14. |