![]() |
Kilka etykiet na jednym cd-mozliwe?
Czy da się tak nagrac cd aby mial kilka etykiet? i zebym mial mozliwosc ich przelaczania. kiedys mi cos takiego wyszlo ale nie pamietam czy to celowo czy przez przypadek. chodzi mi o to ze gdy wlacze etykiete1 to beda widoczne jakies dane, a gdy wlacze etykiete2 to beda widoczne juz inne dane.dziekuje
|
Wydaje mi się, że można utworzyć jaki¶ plik startowy (autorun) na płycie, który będzie pokazywał się podczas ładownia płyty jako małe okienki z wyborem danej etykiety.
|
Cytat:
|
mozna sprobowac nagrac plytke w multisesji i wybierac sobie wlasciwa przy urzyciu jakiegos session selektora (byl taki dla w98 wbudowany w nero 5.5.9.0, nie wiem jak 2k/xp)
|
Cytat:
http://www.ahead.de/en/631940720275822.html |
Zainstalowalem i nie widzie nigdzie mozliwosci wyboru ktora sesje chce widziec :( gdzie to sie klika?
|
zreszta z tego co tam pisze to to jest tylko programik ktora "wlacza" dostep do wielosesyjnych dyskow, jesli wczesniej byly z nimi problemy.
|
Witam
Nie wiem czy chodzi konkretnie o to, ale bierzesz plytke i wybierasz w Nero multisesje- nagrywasz co tam chcesz. Pozniej na tej samej plytce przy wypalaniu bierzesz nie kontynuuj lecz znowu "utworz dysk multisesyjny" i tak za kazdym razem(az miejsca zabraknie :)). Jesli bedziesz chcial zmienic etykiete to prawym przyciskiem na plytke w napedzie -> wlasciwosci i wybierasz etykiete ktora cie interesuje. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |