![]() |
Spróbuj poziom 2, może 31 znaków wystarczy.
|
Cytat:
|
Nero nie pozwala tak nagrywac tylko w jednym przypadku - masz długie nazwy plików i przy obcinaniu wychodzi ze są dwa takie same katalogi (nazwy plików)
np: ania + paweł - cos tam ania + paweł - cos tam 2 nero obcina i wychodzi ania + paweł ania + paweł a tak nie może być (niezgodne ze standardem) To prawdopodobnie jest Twój problem. |
tryb niema tu nic wspolnego, trzeba zrobic tak jak napisalem wyzej.
|
Cytat:
|
Ja bym Poziomu 2 nie wybierał, nawet NERO pisze o tym, że lepiej wybrać Poziom 1 + poniższe funkcje w tym oknie.
|
a masz wybrane Poziom 2 ISO (maks. to 31 znakow) i te funkcje w Pominiecie ograniczen ISO ?
|
Ilość załączników: 1
Zaznacz w taki sposób jak na poniższym zdjęciu. U mnie tak chodzi. Jeżeli nie pójdzie do wybierz Tryb 1. Nie można mieszać trybów na płytach multisesyjnych.
|
Cytat:
|
Zaznacz JOLIET.
|
test zagłebienia i długości nazwy ścieżki
mam problem z nagraniem cd
próbuje wypalic sobie płytke w nero z różnymi rzeczmi od softu poprzez rózne doki i pdf na jpg skończyfszy i nie moge tego zrobić bo pojawia sie taki komunikat: "test zagłebienia i długości nazwy ścieżki ta kompilacja nie spełnia standartu iso 9660 tzn zawiera przynajmniej jeden folder z zagłębieniem ścieżek wiekszym niz 8 poziomów i/lub nazwą ścieżki dłuższą niż 255 znaków. czy chcesz na to pozwolić?" jak klikam ok to informuje mnie że nagrywanie się nie powiodło czy ktoś wie co zrobić z tym |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:16. |